Yılan Sağlık ve Bakımı
Öncelikle herkese merhabalar, siteyi önceden de takip ediordum egzotik hayvanlar hakkında bilgilenmek için.daha iyi bilgi verebilcek başka bir yer de yok açıkcası. Şimdi soruma geçeyim ben antalyada öğrenciyim.Dün tesadüfen okul kantinine bir yılan girdi ve bende onu öldürmek üzere olan kantin görevlisinden kurtarıp eve getirdim. Şimdi onu beslemek için ne gerekiorsa yapacağım ama öncelikle cinsini bilmem gerekior sanırım. Araştırmalarıma göre bi engerek cinsi; kafası üçgen,gözler dikey ama tabi siz daha iyi bilirsiniz. Öncelikle ne yapmam ya da almam gerekio nasıl beslerim (boyu 15-20 cm civarı)
Yardımlarınınz için şimdiden teşekkürler. Daha büyük boy resim için 🔒 Üyelere Özel
Öncelikle herkesin geçmiş ramazan bayramını kutlarım. Bu cvp aynı konu için yolladığım 3. mesaj. Aradan bayağı bi zaman geçti sanırım bu aralar forumda bi aksaklık var. Neyse hemen konuya geçiorum
Geçtiğimiz cuma-20 ekim yılanım o güne göre 3 gün önce yemiş olduğu fareyi geri kustu. Bu ne anlama gelir? Yanlış nerde, ne yapmamı önerirsiniz?
İlginiz için şimdiden teşekkürler....Bi de gönüllü olarak bana bu konularda yardım edebilecek bi arkadaş daha çabuk ulaşabilmem açısından bana msn adresini verirse gerçekten çok sevinirim. Saygılar
Merhabalar, yazmayalı uzun zaman oldu. Ve bende belki merak edeneler vardır diye bizim viperın daha ayrıntılı resimlerini yollamak istedim.Kesin türü hakkındaki düşüncelerde böylece belki de sabitlenir. Umarım resimler yeterli olur. Bu arada yazın büyük bir ihtimalle yurt dışına çıkacağımdan ve güvenebileceğim kimsenin olmamasından dolayı, hayvanı kendi doğasına salacağım. Umarım avcılık yeteneklerini kaybetmemiştir.
![]()
![]()
![]()
Uzunluğu hemen hemen aynı gibi. Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.....