Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bekçilik yapacak bir köpek arıyorum

yaşlı bir bayana hayat akadaşlığı can yoldaşlığı ve korumak için bir köpek arıyorum ilğili arkaşlardan yardım beliyorum cep:0544 590 8358 selami sönmez

img

sselami

18 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben cem elimde 2 aYLIK ROT WEİLLER VAR koruma ve bekçilik yapacak köpeklerden biridir 3oo ytl istiyoruz tümaşıları yapılmışve kimliklidir düşünürseniz.0538 487 14 60 dan ulaşa bilirsiniz.ist.avcılar

img

shaolin

19 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm cem çok tşk ederim ilanımı dikkate aldıp cevap verdiğin için ama benim bu ilanı vermemdeki amaç yaşlı bir bayana yardım etmek bayanın bu paraları verevek gücü yok aradığımız aradığımız yavruyu bize üçretsiz verecek arakdaşlar varsa yönlendirirsen memnun olurum iyi ramamzanlar.

img

sselami

ÖZEL MESAJ

2 aylık kangal - kırma cinsi köpek,elimde mevcuttur. Fiyatı 100 Ytl`dir İlgilenirseniz İrtibat için ; Can Utku ÖZKER : 0 505 696 06 19

sayın Can bey ilanıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ben bu ilanı kendim için vermedim yaşlı bir bayana yardım etmek için bana bakacak bir yerim olsa bende bir hayvan beslemek isterdim üçretsiz bir bekci köpegi verecek bir tanıdıgınız varsa benim adresimi verirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar [email protected] 0544 590 83 58 0356 275 26 17 08:30 ile 17:30 arasında bu numaradayım selami sönmez

img

sselami

ÖZEL MESAJ

köpeğin safkan olması şart mı hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz sevinirim

img

darkghost

18 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bursadayım elimde 11 aylık dişi bir boxer var hem refakat hem koruma yapabilir ilgilenirseniz 05053464013

img

jokerstyle

19 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlnıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim aradıgım köpek bekçilik yapacak gibi olsa bana yeterli ben tokat/turhalda oturmaktayım ulaşımdan dolayı sorun olacagı için bayram sonunu bekliyorum mail yada msnden bana olaşabilirsiniz [email protected] tel: 0544 590 83 58

img

sselami

ÖZEL MESAJ