Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Barınaklar!
Herkese merhaba.Öncelikle açtığım bu başlığa olabildiğince çok hayvanseverin cevap yazması temennisindeyim.Barınakları ziyaret ediyormusunuz?Etmediyseniz neden?Hepininizin az çok barınaklar hakkında bir fikri vardır.Unutmayalımki hayvan sevgisi evimizdeki evcilimizi sevmek,onun ihtiyaçlarını karşılamak değildir.Gerçek bir hayvansever diğer sahipsiz,yardıma,bakıma muhtaç köpeklere,diğer evcillere karşı da duyarlı olmalı ve elinden gelen gerek maddi gerekse manevi desteğini yapmalıdır.Maddi deyince parayla alacağınız bir şey aklınıza gelmesin illaki.Evinizdeki ekmeklerden etsuyuna batırıp götürseniz de,köpeğinizin kuru mamasından biraz götürsenizde yada evde yaptığınız yemeklerden götürseniz de olur.Ama en önemliside barınağa gittiğinizde onların yüzlerinde gördüğünüz mutluluktur.Lütfen barınakları ziyaret edelim.Sevilmeye onların da ihtiyacı var.

Arkadaşlar izmirde ikamet eden arkadaşlarla prganize olup barınaklar için elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum. Ciddi anlamda benimle aynı fikirde olan varsa lütfen yazsın. Msn den daha ayrıntılı konuşalım. 🔒 Üyelere Özel. Bu konuda duyarlı insanları bekliyoruz.

yüzüncüyıl barınagının telefonunu nasıl bulabılırım odan kopek edınmek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

tugce_su_tugce selam. köpek aldın mı bilemiyorum ama yazmak istedim yine de. maalesef telefonu bende yok,google dan arayıp bulabilirsin. vaktin varsa hemen gidip bakmanı tavsiye ederim,telefonda yeterli bilgi verilmeyebilir. mavi 100. yıl - balgat minibüsleri gidiyor,son durakta inip birisine sorarsan rahatça bulursun.arabayla gidersen,Arı kolejinin orda.arkasında kalıyor. seçmekte zorlanacaksın muhtemelen,evine en uygun,huyunu beğendiğin ve sağlıklı köpeği seç mümkün olduğunca.ve yetişkin de alınabilir,ben oradan 4-5 yaşında bir alman çoban kırması aldım.hep evde yaşamış sanki.ayrıca masraf ve hastalanma riski,yavruya oranla çok düşük. beğendiğin köpeklerle geçireceğin birkaç saat,sana uygun olup olmadığını gösterir. bol şans.

Geçen ay yedikule hayvan barınağına gittik e tabi elimiz boş gitmedik gitmişkende mama bağışı yaptık oradaki tüm köpekleri sahiplenesim geldi hepsi okadar tatlıydıki özellikle yavruları çok beğendim muhakkak gidin inanın karşılığını alıyorsunuz...

Yanıtlamak için giriş yapın