Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

golden retreiver arıyoruz
yavru golden arıyoruz.14 ve 15 yaşında kızları olan bir aileyiz ve evimizde bakabileceğimiz ona sevgimizi verebileceğimiz evimizin 5.ferdi olacak bir golden arıyoruz lütfen bilgisi olan bize yardımcı olsun

slm ben Öner. elimde 3 aylık bir dişi goldenım var aşıları tamam görüşmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel

merhaba minik bir erkek golden yavrum var aşıları tamam beraberinde 15 kilo kadar mama kafesi aşı kartı sampuanı ve yemek kabınıda vereceğim çok sevimlidir mail adresiniz olsaydı fotografını gönderirdim uygunsa 🔒 Üyelere Özel levent yada funda 🔒 Üyelere Özel

merhaba minik bir erkek golden yavrum var aşıları tamam beraberinde 15 kilo kadar mama kafesi aşı kartı sampuanı ve yemek kabınıda vereceğim çok sevimlidir mail adresiniz olsaydı fotografını gönderirdim uygunsa 🔒 Üyelere Özel levent yada funda 🔒 Üyelere Özel

merhabalar bir yaşında, erkek, her türlü bakımı tamam köpeğimize yeni bir sahip arıyoruz. isterseniz tüm bakım malzemelerini de verebiliriz. fiyat olarak sadece ciddi olduğunuzun garantisi olarak çok az bir miktar talep ediyoruz. ilgilenirseniz isa özal 🔒 Üyelere Özel (istanbul/büyükçekmece)

Aşılarına başlanmış sağlıklı erkek golden retriever yavrumuz var. Anne babası görülebilir. Bilkent veteriner kliniği Tel:312 266 76 37

Yanıtlamak için giriş yapın