Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Kızıma kardeş arıyorum :)

23 Aylık şampanya rengi kızım Apple`a (Golden)kardeşlik edecek küçük boy (French Bull Terrier olursa süperr) iyi huylu, havlamayan, Apple`la geçinebilecek bir kız kardeş arıyorum. Apartman dairesinde oturuyorum onun için büyük köpek fazla gelir. Bütün apartmanla Apple yüzünden kavgalı olduğum için sakin yaradılışlı olması ve havlamaması çok önemli. Havlarsa geri getirmek zorunda kalabilirim :(. Yetişkin köpek olmasını tercih ederim. Canım hayvanları eşya gibi satanlar lütfen mesaj atmasınlar. Ben aileme bir birey katmak istiyorum kız arkadaşıma veya çocuklarıma hediye almak değil.

img

lacin

18 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende irlanda setteri var fakat erkek bi de dışardan bulduğum için yaşını bilmiyorum

img

darkghost

18 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yinede teşekkürler.

img

lacin

ÖZEL MESAJ

bu arada [email protected]

img

lacin

ÖZEL MESAJ

merhaba kızınıza arkadaşlık yapacak çok şirin bir terrier kaniş karışımı sfır numara bir köpeğim var ilgilenirseniz 0232-237-17-22

img

hulyagurlek

18 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kızınıza arkadaş olabilecek bir teriyerim var 4.5 yaşında inanılmaz oyuncu ve sevgi dolu bir köpek. onu gerçekten sevecek birilerine vermek istiyorum. bu arada umarım Ankarada sınızdır. çünkü gurbete vermek istemiyorum. eğer anlaşırsak arada görmek isterim.çünkü bizde ailemizin bir ferdini veriyoruz. beyaz ve çok güzel bir köpektir.ilgilenirseniz buraya cevap yazabilirsiniz.

img

sahra5

18 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ