Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
acilll tedi istiyorum
Ankara Mamak`ta dublex evimde beslemek üzere siyam, van, iran kedisi istiyorum. Mümkünse ücretsiz olsun çünkü Masrafları tedime yapmak istiyorum. Cana yakın olsun her gece beraber yatacağıoz çünkü. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimlerinde yüksek lisans öğrencisiyim. Kim önce verirse onu alacağım çünkü dayanamıyorum artık tedisiz bi hayata... selam ile
mail adresim [email protected] selam ile.
yanlış anlaşılmasın illaki cins olsun demiyorum. Tercihen cins olsun. Aslında Cana yakın olsun yeter.
Okul bitince kedinle ne yapmayi düsünüyorsun. ? Ya ailen istemezse. Ailenin onayi varmi.
İlkokula gitmiyorum ki ailem karışsın bana yaa. Artık ailemle yaşamıyorum ki zaten. Okul da zaten bitti. Yüksek lisans için lise gibi okula gidip gelmiyoruz, kendi aileden bağımsız hayatımızı kuruyoruz. Ankarada yaşıyorum ve kedi ben nereye gidersem benimle gelecek. Ailemle alakası yok artık. hürmetler
hello bir arkadaşımda iran yavrusu var. amkarada. hatırlarsan seninle siyam çift için mailleşmiştik. guls@.... acil haber verirsen sevinirim
Çocuğumuz olduğu için kedilerimizi ücretsiz vermek zorundayız.5 yıldır baktığımız ragdoll cinsi kedimiz krem rengindedir ve gözleri de mavidir.Onun oğlu olan,annesi iran olan kedimiz de 2 yaşındadır ve rengi de siyah beyazdır.Gözleride kiremit rengindedir. Telefon; Ev;0216.474 66 82 Cep;0542.525 51 97
benim de 2 tane 6 aylık yavru kedilerim var. çok oyuncular. birisi erkek birisi dişi. anneleri van-tekir kırması, babaları ise ankara kedisi.çok uzun tüyleri var. hele kuyrukları çok tatlı. kızımın adı damla, oğlumun ki can. evde 3 tane kedim oldu şimdi. ben çalışıyorum ve bakmak zor olmaya başladı. ayrı ayrı da verebilirim birlikte de. ücret istemiyorum. tek dileğim gözüm arkada kalmasın. ilgileniyorsanız telefonum 0538 855 44 44
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler. Van tekiri bir kedimiz oldu. Adı PATİ imiş biz de değiştirmedik. Oyuncu ve çok şirin. herkese selamlar