Papağanlar

ankara dan acil satılık papağan
daha 2 gün önce aldığım mavi renkli sanırım lorry cinsi papağanımı çocuğum korkktuğu için satıyorum. Spreyi, yiyeceği, sıfır büyük pirinç kafesi, kumu, ilaçlarıyla birlikte 700 ytl ye aldım. Elden yiyecel yiyor ve evcil şirin bir papağan. Gerçekten besleyecek ciddi bir alıcıya bir an önce satmak istiyorum.Pazarlıksız 400 ytl ye herşeyiyle vereceğim.

Dün akşam aldığım yere geri götürdüm papağanımı herşeyiyle beraber.İlgilenirseniz elimde geri vermemden dolayı kullandığım yiyecek, ilaç v.s fiyatları düşüldükten sonra 460 ytl lik alışveriş çeki var. Bu çeki ankamall ve bilkent teki pet`s world lerde kullanabilirsiniz.Ayrıca geri verdiğim papağanım da orda. Gerekli pazarlığı yapın çekiniz olduğunu söylemeden ben de çeki size 400 ytl ye veririm. 50-60 ytl de burdan kar edersiniz. 🔒 Üyelere Özel msn adresim

merhaba sizi msn ekledim kabul ederseniz konusup anlaşabiliriz msn adresim mehmetozturk@aknetbilgisayar.🔒 Üyelere Özel görüşmek üzere

Merhaba arkadaşım pağağanı almka istiyorum fiyatı kabul ediyorum görüşelim msn adresim 🔒 Üyelere Özel saygılarımla

YENERCİ EGER PAPAĞANINI SATMADIYSAN SENLE KONUSALIM ADRESİM:🔒 Üyelere Özel şimdiden tesekkurler

ARKADAŞLAR 2006 DA YAYINLANAN BİR İLANA CEVAP YAZIYORSUNUZ.LÜTFEN TARİHE BAKIN.ZAMANINIZI HARCAMAYIN.BU İLAN GÜNCEL DEĞİL.DİKKATİNİZE

Yanıtlamak için giriş yapın