Hamster

hamster türleri

Syrian Hamster-Suriye Hamsterı ülkemizde sadece hamster olarak geçiyor genellikle.

Yaşama süreleri yaklaşık 2 yıl.

15-20 santim boyundalar.

100-150 gr ağırlığındalar

KESİNLİKLE yalnız yaşamalılar. Yavrular 8 haftadan sonra MUTLAKA ayrılmalı. Aksi takdirde ucu ölüme kadar dayanan kavgalarla karşılaşabilirsiniz

Dwarf Hamster- Cüce Hamster ülkemizde gonzales olarak geçiyor genellikle.

Yaşama süreleri yaklaşık 1-2 yıl.

10-12 santim boyundalar.

50-75 gr ağırlığındalar

Sosyal bir grup olduklarından grup halinde yaşamaktan hoşlanacaklardır. Genellikle akvaryum tarzı bir şey alırsanız barınması iiçin daha iyi olacaktır. Çünkü kafeslerin tellerinin arasından sıvıştıkları sıkça rastlanır. Ayrıca çocuklar için pek uygun değildir; çünkü elde tutması zordur.

Roborovski Hamster

Yaşama süreleri yaklaşık 3-3,5 yıl.

4-6santim boyundalar.

20-25 gr ağırlığındalar

Aynı cinsiyetten robolar birlikte yaşayabilir. Ama yine akvaryum kullanmak şartıyla. Geniş hareket alanı isterler;çünkü çok hareketlidirler. Dolayısıyla yeni hamster sahipleri için tavsiye etmiyorum. elde tutması çok zordur.

arkadaşlar umarım yararım dokunmuştur

böyle bi siteden yazı koyarken kaynak belirtmen gerekio. 🔒 Üyelere Özel

nasıl kaynak koymam gerekiyor link koymak zaten reklama giriyor

Syrian Hamster-Suriye Hamsterı ülkemizde sadece hamster olarak geçiyor genellikle.

Yaşama süreleri yaklaşık 2 yıl.

15-20 santim boyundalar.

100-150 gr ağırlığındalar

KESİNLİKLE yalnız yaşamalılar. Yavrular 8 haftadan sonra MUTLAKA ayrılmalı. Aksi takdirde ucu ölüme kadar dayanan kavgalarla karşılaşabilirsiniz.

Dwarf Hamster- Cüce Hamster ülkemizde gonzales olarak geçiyor genellikle.

Yaşama süreleri yaklaşık 1-2 yıl.

10-12 santim boyundalar.

50-75 gr ağırlığındalar

Sosyal bir grup olduklarından grup halinde yaşamaktan hoşlanacaklardır. Genellikle akvaryum tarzı bir şey alırsanız barınması iiçin daha iyi olacaktır. Çünkü kafeslerin tellerinin arasından sıvıştıkları sıkça rastlanır. Ayrıca çocuklar için pek uygun değildir; çünkü elde tutması zordur. 

Roborovski Hamster

Yaşama süreleri yaklaşık 3-3,5 yıl.

4-6santim boyundalar.

20-25 gr ağırlığındalar

Aynı cinsiyetten robolar birlikte yaşayabilir. Ama yine akvaryum kullanmak şartıyla. Geniş hareket alanı isterler;çünkü çok hareketlidirler. Dolayısıyla yeni hamster sahipleri için tavsiye etmiyorum. elde tutması çok zordur.

ya arkadaşlar hamster ım var ama türünü bilmiyorum yazılanları okudum birazda net ten baktım ama hala anlayamadım hangi tür... ilk besleyişim... resimlerinden anlayabilecek arkadaş varsa bana mail atsın lütfen ben ona resimlerini atıcam... adresim: 🔒 Üyelere Özel mail atın lütfen arkadaşlar...

Yanıtlamak için giriş yapın