Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ailemize Yeni Minik Bir Üye Arıyoruz, Lütfen Okuyun

Merhabalar, Ankaradan yazıyorum. Oğlumuz Haziran ayında ömrünü tamamlayıp öldü. Şimdi, yeni bir yavru köpek almak istiyoruz. Ancak, petshoplardan alıp üzüntü yaşamak istemiyorum. Bu yüzden anne altından bir yavru almak istiyorum, ücretli veya ücretsiz hiç farketmez. Ankara dışında olursa da farketmez, heryere gelip alabilirim. Almak istediğim cinsler aşağıda, bu güzel ırklara sahip olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler. * French Bulldog * Cavalier King Charles * West Highland White Terrier * Jack Russell Terrier * Pekingese Daha önce köpek beslediğim için ve evimiz bahçeli olduğu için, yavruya çok iyi bakılacağına emin olabilirsiniz. İlgilenenlerle msnden görüşebiliriz. Şimdiden hepinize ilginiz için çok teşekkürler, Sevgiler, selen

img

selen79

18 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizim karşımızda şantiye var orda belediye çalışma yapıyor malları korumal işin köpek almışlar ordaki kangal la doberman çifleşmiş kırma yavrular dünyaya geldi köpekler 3,5 aylık 8 yavru vardı ama 4 ünü veridiler 4 ü kaldı almak istersen birtane kurt yavrusu var erkek beyaz renkte kulakları kalkıyo yavaş yavaş ilgilenirsen bana cevap yaz çok ucuza vericez 10 milyona çok tatlı ve uysal,dediğim gibi şantiyede koruma köpeği oldu yani anlıcağınız hem bekçi ve koruma özellikli köpeğin cinsi kurt k9 ama beyaz renkte diyer yavrular kangal doberman yavrusu k9 olan başka yavrudan köpeklerin sahipleri cahil anlamıyolar cinsten köpekleri bana verdiler onları orda bakıyorum isterseni gelin alın köpek erkek k9 beyaz renkte kahverengi gözleri,3,5 aylık

img

buz

18 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Buz bahsettğin kurtu alabilirim şantiye ankarada tam olarak nerde birde köpeğin resmi varsa yollayabilirmisin?Burdan mail atabilirisin [email protected] bekliyorum...

img

murat7894

18 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, veteriner kliniğimizde aradığınız ırklar var. yavrularımız ırk ve sağlık garantilidir ve fiyatlarımız da oldukça caziptir.. hayvanlarımızı sağlıklı bir yolculuk için uçak ile yeni sahiplerine ulaştırmaktayız,fiyatlarımıza yol masrafları dahildir.. 0212 880 80 73 0536 437 80 80 [email protected]

img

dasy

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba istediginiz cins köpeklerden degil biliyorum ama ben yinede yazmak istedim 2 aylık golden yavrum var. Çok tatlı ama çesitli sebeplerle vermek durumundayım.Aşıları yapıldı.Beraberinde 15 kilo kadar mama, yemek kabı, taşıma kafesi,şampuanınıda verecegim.Ankara`da oturuyorum. 300 Ytl 0532 762 35 77 Levent

img

leke

18 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ