Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ERKEK 11 AYLIK SAFKAN GOLDEN RETRIEVER ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK İSTİYORUZ.

KIZIMIN 11 AYLIK ERKEK GOLDEN RETRIEVERI ÜCRETSİZ OLARAK GERÇEKTEN BAKABİLECEK HAYVANSEVERE VERMEK İSTİYORUZ. İSTEYENLERİN İSTANBUL İÇİ OLMASI TERCİHİMİZDİR. TÜM AŞILARI YAPILMIŞ OLUP, ŞİRİN VE GÜZEL BİR KÖPEKTİR. İLGİLİYSENİZ 0212 275 94 96 - 0533 427 65 12 VE [email protected] ADRESİNDEN BANA ULAŞMANIZI RİCA EDERİM. HAKAN BAĞDA

img

hakanbağda

18 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmiti düşünürseniz alabilirim. Eğitim almışmı? bahçeli bir evde yaşıyorum ikide erkek çocuğum var.Kendi goldenım bir ay önce öldü . Gözünüz kesinlikjle arkada kalmayacak. mail: [email protected] tel : 0 262 316 75 11

img

zeus05

18 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben Göz hastalıkları profesörüyüm. 9 yasında ikiz kızlarim var. Onlar icin bir kopek almak istiyorum. Cep: 542-6441999, is: 212-2248471. e-mail: [email protected] Arasanız memnun olurum.

img

amerika

18 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben izmirdeim, izmiri düsünürsen goldenina mutlulukla bakarim [email protected]

img

omer_izmir

18 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer köpeğinizi kimseye vermediyseniz ben almak isterim evim müsağit ve evde şu anda bir köpek bakıyorum hem ona hemde kendime arkadaş istiyorum

img

kivanckivanc

18 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum daha önce terrierim vardı ama kalp buyumesı yuzunden öldu,eger köpeğinize sıcak bır yuva bulamadıysanız onu sahıplenmek ıstıyorum ona çok ıyı bakıcagımdan emın olabılırsınız.ilginiz için tşk ederim.

img

mixdown

18 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba avrupa yakasında sarıyerde oturuorum telefondan aradım ama ulaşamadım size ailemle yaşıyorum golden`lara bayılıorum . ve ona severek bakabilirim .

img

bonafide

17 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abi yalvarrım bana var o goldeni gercekten cok seviyorum yeditepe üni okuyorum lütfen abi tel:05059039443

img

brave2334

17 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpek verilmiş ay aglıyasım geldiiiiiiiiii

img

bihter2

17 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ