Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

crano ya

dostum merhaba 200 lt. lik yeni bir akvaryum aldım ve uygun bir dış filtre araştırıyorum. forumda tetra tec 1200 önerdiğini gördüm ama genede bi sorayım dedim sen bu filtreyi aldınmı? aldıysan memnunmusun? yada hala önerirmisin? teşekkür ederim..

img

yakubu2004

20 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb. Ya inanmayacaksın ama hala almadım!! :( Okuldu işdi derken; balıkları unuttuk :) Ne zmanadır da dogru düzgün ilgilenemiyor. Ayrıca bayadaırda bu siteye girmedim; özlemişim be :) Ben dış filtreyi çok araştırdım.1200 kalitesine sahip hiç bir dış filtre onun kadar makul fiyatta değil ayrıca düzen açısından da bir harikaymış.Sepette herşey hazır ve sırası yerli yerinde. İSAK da bir form açmıştım ve çok kişi önerdi bana 1200 ü ki ben 350 lt lik bir akvaryumda kullanacaktım.. Bu dış filtreden vaz geçtim mi? Elbette hayır! Zamanım olunca daha dogrusu şu akvaryum masasını yaptırınca gidip alıcagım dış filtre tetra tec-ex 1200 olacak ;) Bence al diyorum her nekadar kullanmasamda ancak bana önerenler kullananlar ve çok memnun olanlardı.. Bu arada site gerçekten çok şey kaybetmiş.. Eskiden böyle değildi ya herkes yazı yazar günde birsürü başlık değişrdi. Moderatörler bence bir şeyler yapmanın zamanı geldi; geçmesin :(

img

crano

20 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sinan bey ben bu filtreyi aldım ve 1 haftadır kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel.:) Sessiz ve sirkilasyonu oldukca güzel. Bu arada sizi yakalamışken müsadenizle birkaç soru daha sormak isterim. Songünlerde frontosalar çok ilgimi çekiyor nasip olursa birkaç gün içinde bu balıklardan almak istiyorum.Ama frontasa hakkında fazla bilgim yok. Bildiğim kadarı ile blu zaire mopalar bu türün en kaliteli olanı fakat maddi yönden pek te ulaşılabilecek gibi değiller malesef. Siz diğer türlerinin hangisini tavsiye edersiniz? birde bu akvaryuma düz beyaz bi kum koymak istiyorum midye kırığı dışında hangi kumu koyabilirim ve frontosaların cinsiyeti erkeklerin dişilere oranla daha iri olması dışında nasıl anlaşılabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

img

yakubu2004

20 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ