Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

ACİL! YARDIM EDİN LÜTFEN...

Merhaba arkadaşlar. 11 aylık olan gonzalesim 2-3 gündür aşırı derecede kaşınıyor ve bazı bölgelerinde hafiften tüy dökülmesi var. 2 ayrı veterinere götürdüm. Her ikisi de sanki ilk kez hamster görüyorlarmış gibi bakıp kaşıntı ve tüy dökülmesi hakkında birşey söyleyemediler. Gonzalesim için çok endişeleniyorum :( "Hamster da nedir, meyve mi?" demeyen bir veteriner`e ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

img

çilek1

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABALAR !VETERINER DEGILIM AMA YUKSEK SAYIDA HAMSTER DA URETIYORUM.BASTA SOYLEMELIYIMKI HAMSTERINIZIN YERI MUMKUN MERTEBE KURU VE TEMIZ OLMALI KALIN TALAŞ KULLANIN YANLIZ CAM TALAŞI OLMASIN MARANGOZHANELERDEN BULABILIRSINIZ.KESINLIKLE YIKAMAYIN HAMSTERI.ARPA VE MISIR KIRIGI ILE BESLEYEBILIRSINIZ YESILLIK VERIN BU ARADA CUNKU SU IHTIYACINI BURALARDAN KARSILAR.OZEL SULUGU YOKSA TABİ.ORTAMI COK NEMLI YADA PİS İSE MUHTEMELEN MANTAR YADA ALERJIK REAKSIYON IHTIMALI YUKSEK.KUS VE HAMSTER KONUSUNDA VETERINERLER NE KADAR BILGILIDIR TURKIYEDE TARTISILIR TABIKI.DIGER HAYVANLAR ICIN KONUSUNDA IYI OLABILIRLER.

hamsterinin kaşıntısı bakteriden olabilir kafesini dezenfekte et bence belki kaşıntıdan kurtullur

döküntü pire veya başka bişeyden olabilir bence kafesi dezenfekte et

img

masumfare

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ