Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
dış filtre acil
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.ben 150 litrelik akvaryumuma dış filtre alıcam ama tetra tex 1200 yada tetra tex 700 mü layım karar veremedim.birde atman 3338 var ilerde 300 litrelik bir akvaryum kurucam tetra 700 lük olan ilerde bu akvaryumu kaldırabilirmi sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı günler dilerim.
ARKADAŞLAR; YUNUSLARDAN YAVRU ALMAK İÇİN ŞARTLAR NELERDİR.2 ERKEK 6 DİŞİ VAR AKVARYUMA NEKADARDA ALIŞIRLAR. AKVARYUVARYUMUN BOYU 1 M NE YAPMALIYIM
o7o7, madem 300 lt lik bir akvaryuma geçeceksin elbette tetra tec 1200 ü almanı rahatlıkla tavsiye edebilirim. 350 lt lik akvaryummuma bende tetra tec 1200 ü alacagım inan çok araştırdım ;) Atman mı? Ben şu ana kadar kimseye atmanı önermedim önermem de! Ne yapayım sevmiyorum ;) m_etar, Aslında senin başka bir başlık açıp bu soruları sorman gerekirdi ;) ama ben yinde cvp layayım.. Malawi cichlidlerinin hemen hemen hepsinde üretim için tavsiye edilen erkek dişi oranı 1/4 tür yani; 1 erkege 4 dişi :) Seni oranın 1/3 ama farketmez diyorum ben.. İstersen bir tane erkek5-6 tanede dişi al nasıl olsa akvaryum 1 metre; ama bundan fazlası iyi olmaz emin ol.. Akvaryum hacmine uygun filtre ve havalandırmalar kullan. Akvaryum suyunun düzenli su değişimini yap bol bol bitkilendirmeye çalış ve sıcaklıgın 28 derecede kalsın; kaliteli yemleri uygun şekilde kullan ayrıca çeşit çeşit yemler barındır ve balıklarını sev; onlara karşı sorumlu oldugunu unutma! İşte yavru almanın ve balıkları saglıklı yetiştirmenin şartları bunlar ;)
Bir ara eheim alacam diyordun şimdide tetra alacam diyorsun, al bakalım :)
selam bence ekonomik olarak tetra 1200 al. benim kullandığım aktif motorlarım 150.50.65 ehaım 2217....110.25.40 2215 karbon kömür için kullandığım 2213 yardımcı olduysam sevinirim .bye
Kesinlikle Atman 3338`i tavsiye ederim;fiyatı,gücü,performansı vb...Tetra iyi marka ancak Atman 3338`e karşılık gelen modelinin fiyatı gereksiz olarak fazla.****Atman 3338****
atman3338