Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

hangi türü beslemeliyim

selam 75 lt lik akvaryumumda canlı doğuran besliyorum amma velakin hiç dayanıklı değiller.Ölmelerinden ve her seferinde yeni almaktan bıktım artık.Astronotları çok seviyorum.sizce o akvaryuma 2 tane uygun olurmu?Ya da bana ne önerirsiniz? (cichlid harici çünkü onu zaten besliyorum)

img

kedi_mania

20 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

75 lt lık bi akvaryumda bence canlı doguran ( lepistes moli plati vb.. ) beslemeye devam etmelısın.sen ne besliyordun ? ayrıca ole bi akvaryumda astronot olmaz eger astronot beslemek istiyorsan en az 300 lt lik bi akvaryum gerekli.

img

pranhax

18 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çiklit orneğin 2 adet sarı prenses için uygun

canlı doğuran beslemek kolaydır aslında,su değerlerini sabit tutarsan kolay kolay birşey olmaz,yoksa ısıtıcın mı yok :) astronot dersen de besleyebilirsin bir süre normal olarak hızla büyüyecektir ancak akvaryumun küçük kalacağı için daha sonraları büyümesi duracaktır ve rahat hareket edemeyecektir

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

astronot aldım 2 tane de pacu.Tabiki akvaryum yeterli değil büyük akvaryum araştırıyorum.mfe sana inat 3 tane ısıtıcı koycam :)

img

kedi_mania

ÖZEL MESAJ

1 tane 100 watt lık atman ısıtıcı tavsiye ederim ;) yalnız sen de en çok ve çabuk büyüyen balıklardan doldurmuşsun :D

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende büyümesinler diye beslemem .)

img

kedi_mania

ÖZEL MESAJ