Akvaryum Balıkları

hangi türü beslemeliyim
selam 75 lt lik akvaryumumda canlı doğuran besliyorum amma velakin hiç dayanıklı değiller.Ölmelerinden ve her seferinde yeni almaktan bıktım artık.Astronotları çok seviyorum.sizce o akvaryuma 2 tane uygun olurmu?Ya da bana ne önerirsiniz? (cichlid harici çünkü onu zaten besliyorum)

75 lt lık bi akvaryumda bence canlı doguran ( lepistes moli plati vb.. ) beslemeye devam etmelısın.sen ne besliyordun ? ayrıca ole bi akvaryumda astronot olmaz eger astronot beslemek istiyorsan en az 300 lt lik bi akvaryum gerekli.

canlı doğuran beslemek kolaydır aslında,su değerlerini sabit tutarsan kolay kolay birşey olmaz,yoksa ısıtıcın mı yok :) astronot dersen de besleyebilirsin bir süre normal olarak hızla büyüyecektir ancak akvaryumun küçük kalacağı için daha sonraları büyümesi duracaktır ve rahat hareket edemeyecektir

astronot aldım 2 tane de pacu.Tabiki akvaryum yeterli değil büyük akvaryum araştırıyorum.mfe sana inat 3 tane ısıtıcı koycam :)

1 tane 100 watt lık atman ısıtıcı tavsiye ederim ;) yalnız sen de en çok ve çabuk büyüyen balıklardan doldurmuşsun :D

bende büyümesinler diye beslemem .)

Yanıtlamak için giriş yapın