Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

chikletleri bir arada karma besliyorum yardım!

arkadaşlar uzunlugu 114 yüksekliği 35 ve eni 24 cm olan bir akvaryumum var.2 adet papagan,2adet fronteza,2adet akara.2adet yunus ve bir adet sarı prenses,adını bilmediğim turuncu beyaz bir ciklet ile birde küçük vatozum var.bu balıklara renk yemi veriyorum.yavru alamıyorum,ve istediğim renkte de değiller.sizden ricam bu akvaryuma koyabileceğim canlı bitki ve kayalar ile saglıklı yemleme ve gereken su miktarı ve bu akvaryumda olması gereken balık sayısını ögrenmek istişyorum.saygılar.

img

mutluturkoz

18 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM.Arkadaşım sadece frontozalar için tane sine 80 litre frontozaları alman lazım çünkü sert balık olduğundan yer tutacağından diğer balıkları korkutup strese sokup renk leri cansızlaşır maddi konumun müsaitse akvaryumunu büyüt enazından 300 lt lik olsa iyi olur. http://www.akvaryum.com/Tatlisu/ BURADA her balığın uygun koşulları yazıyor alsana kaynak . bye.

img

baron53

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım oncelıkle sunu solıyebılırım kı papaganlardan yavru alman cok zor cunku genellıkle erkeklerı kısır oluo dıger bır yonden frontozalar ıcın senın ayrı bı akvaryum kurman lazım ortamını ılk basta kurmalısınkı yavru alabılesın tabı bıde ort. ısısını baron53 un de dedıgı gıbı 300 lt olması lazım :D saglıklı balıklar

img

pranhax

18 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ