Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
retreiver yada labrador
Merhaba. Kız arkadaşıma hediye etmek üzere tercihen golden retriever cinsi (labrador da olabilir) köpek arıyorum. Köpek istanbul içerenköyde, oldukça büyük bahçeli bir evde yaşayacaktır. Öğrenci olduğumdan çok yüksek ücretler ödeyemem. O yüzden sadece köpeğini sıcak bir yuvaya teslim etmek isteyen gerçek köpek dostları cevap yazsın, petshop vb ticari tekliflerinize ne yazık ki cevap veremeyeceğim. Yaş ve cinsiyet çok önemli değil, sağlıklı, oyuncu,sadık bir dost olması yeterli..Cevaplarınızı bekliyorum..
veteriner hekimden sağlık ve ırk garantili 2.5 aylık labrador retriever... 350 ytl fiyatı kredi kartına 12 taksitle ödeme imkanı mevcuttur [email protected] 0212 880 80 73 0536 437 80 80
slm 2aylık dişi labrodor chocolate (kahverengi) ailem istemedıgı için uygun fiata vericem çok hareketlı ve oyuncu gzleri renklı... 0537 5163500 emre bayrampasa. İST
MERHABA; KIZIMIN GOLDEN RETRIEVER 11 AYLIK TÜM AŞILARI YAPILMIŞ ERKEK KÖPEĞİNİ BAKIMINI APARTMAN DAİRESİNDE YAPAMADIĞIMIZDAN DOLAYI ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK İSTİYORUZ. İLGİLENİYORSANIZ, 0212 275 94 96 - 0533 427 65 12 - [email protected] ULAŞABİLİRSİNİZ. HAKAN BAĞDA