slm herkese
oncelıukle sunu solıım
satanın yazdıklarını yazmak ıcın onlıne oldum ve aynılarını okuyunca tamamen soke oldum dıebılırım
2.5 aydır beslenmeyen albıno burma pıtonum vardı
her yolu denemıstım ama olmuyordu
hayatı tehlıke basladıgı anda beyaz fare denedım ve ıkı gun once beslendı
bende bayram ılan ettım
bu mutlu hbrı herkesle paylasmak ıstedım
ve dıkkat ettıgım bı konu beyaz fareler dıgerlerı gıbı yılanları ısırp koklamıyor korkutmuyorlar
o yusden beslenme sorunu ceken yılanlara
mutlaka beyaz farelerle denemeler yapmalıyıs
bı konu daha,
kımseye gonderme yapmak ıstemıyorum tabıkı ama
suan samsundaım ve samsunda bı avusturya yılanı bulunmus ve sıtedekı arkadaslar tarafından kertenkeleyle beslemesı gerektıgı yazılmıstı
bende burdakı bı petshopta 50 ytl`ye
satılık avusturya yılanı gordum
kabının ıcınde bı kertenkele var
ve petshop sahıbı bırının yakalayıp getırdıgını ve satmak ıcın koydugunu belırttı
bu sartlarda yasamıcagını ve salınması gerektıgını anlatmaya calıstım
basarana kadarda devam edıcem
saygılarımla...
ya işte sorma oluyo böyle vakalar. malesef kolay yoldan para kazanma sevdalısı tipler yılanları yada kertenkeleri yakalıyıp böyle satıyolar. o adama deki bu tür koruma altında ve yakalarlarsa seni ocağın söner billaha. böyle oluırmu olmaz ama sen genede bi dene bakim nolcak.
beyaz fareyide küçümseme bence onun rengi beyaz ama yüreği karadır. erkadaşımın evinde bir şeritli engerek yedi. aç karnına neler yapabileceğini anlatamam sana.
saygılarımla vipera
selam asuman2 insanın yılanı beslenmeyince nekadar stres yapıyo iyi biliyorum oyüzden gözünaydın mesajı yazıyim dedim
slm sata
cok saol
zaten burdakı ınsanlar bu konuyu anlayabılceklerı ıcın paylastım bende ustumden yuk kalktı desem abartmıs olmam yanı
ısallah kımse bu sorunu yasamaz bı daha
herkese surungenlerıyle mutluluklar
saygılarımla
Merhaba Asuman hanım...Bende Samsundayım...Sizinle irtibata geçmek istiyorum...Yılanları görmek istiyorum...
Mailim: 🔒 Üyelere Özel eklerseniz sevinirim...
way
samsunda neler oluyormuş haberim yok
daha önce samsunda akvaryumcuda natrix tasellanın 15 ytlye satıldığını duydum gittim akvaryumcudan zorla aldım yılanı dereye saldım
bana o akvaryumcuyu gösterin gidip o yılanıda alalım
muzisyen55 ve asuman2 samsunda olduğuna göre o akvaryumcuyu bilirler
haber bekliyorum :
cep : 🔒 Üyelere Özel
msn : 🔒 Üyelere Özel