Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
EVDE BAKABİLECEĞİMİZ BÜYÜMEYEN CİNS KÖPEK
OĞLUMUZA SÖZ VERDİK AMA PETSHOPLAR ÇOK PAHALI.MAKUL FİATTA BÜYÜMEYEN CİNS KÖPEK ARIYORUM
veteriner kliniğindensağlık garantili cocker yavrulaarı, erişkinlikleri 8 ila 10 kg. oluyor iri bir kedi kadar.tuvaletlerini gazeteye yapmayıda öğrendiler... 0536 437 80 80 [email protected]
merhaba isterseniz çok süper pinçher yavruları var hem kısa tüğlü hemde küçük kalıyorlar irt tel 0536 2176887 fiyatı 250 ytl yer istanbul
dişi foksterrier köpeğim 3,5 yasında.. çok oyuncu, neşeli,sevecen, akıl küpü.. onunla yeteri kadar ilgilenebilecekseniz verebilirim.. sevgiyle büyüdü ve çok iyi bakıldı..çocuklarla çok iyi anlaşıyor.. 9,5 kilo.. işlerimin yoğunluğu nedeniyle yeterince ilgilenemediğim için vermek istiyorum.. yer Ankara.. İlgilenirseniz msj atın..
merhaba bizim eğitimli 1 numara safkan teriyerimiz var aşılarının hepsi tam eve kasinlikle pisletmez eşim ona çocuğu gibi bakar ama eşim hamile olduğu için çok iyi bakacak gözümüz arkada kalmayacak bir aile arıyoruz hiçbir ücret talep etmeden eğer kabul ederseniz tel 05382534155 02163548262
mail adresimi yazmayı unutmuşum. [email protected]
size pinher cinsi kızımı verebilitim yurt dışına çıkacagımdan aile arıyorum bende ücretsizdir oglunuz ve siz çok sevin yeter [email protected]
beyaz terierim var tuvalet ve temel duruş eğitimleri vardır iyi bakabilecek bir aile arayoruz çocuklarla çok iyi anlaşır yer ankara [email protected]