Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Cinsi önemli değil...

6 yaşındaki köpek delisi kızıma bir yavru köpek almak istiyorum.(Lütfen ticaret yapmayı düşünenler cevap vermesinler.)

Merhaba bizim dişi 3 yaşında ameliyatlı terrıer bir köpişimiz var yeni taşındımız evden istenmediği için iyi bakacak bir dost arıyoruz isterseniz irtibat nosundan arayabilirsiniz 05443274444

img

suuu

18 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ankara`dan, İsterseniz bizde 7 aylık erkek collie (lassie) var. İlgilenirseniz 543 780 70 59 nolu telefondan arayabilirisiniz. Tşk.

img

takyol

21 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kızınız için size köpeklerimiz var anne ve baba safkan ama cinsleri değişik anne:doberman baba:kangal 8 yavru doğurdu 4`ü verildi 4`ü kaldı en kısa zamanda verilmesi gerikiliyor köpeğin sahipleri cahildir bilmiyorlar belediye çalışma yaptığı için malları korumak için köpek koymuşlar işte onlarda yavrulamış onlara sıcak bi yuva aranıyor hiç bi ücret istemiyoruz sadece oraya gelip 1 tanesini almak yeterli LÜTFEN KÖPEKLERİ BİR MAL GİBİ SOKAĞA ATMAYALIM,ONLARDA Bİ CANLI

img

buz

18 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ankarada oturuyorum 2 aylık goldenımız var çok sevimli ama vermek zorundayız aşıları yapıldı beraberinde aşı kartı 15 kiloya yakın maması kafesi şampuanınıda vereceğim kızınız köpeğe bakamayacak kadar küçük köpekle evde gerçekten severek ilgilenecek biri varsa almarızı tavsiye ederim aksi halde çok bağlanırsınz ama sorun çıkarsa (tüyleri yada tuvaleti konusunda) çok vicdan azabı çekersiniz ben onu istanbuldan 150 ytl ye almıştım o yüzden 150 ytl istiyorum amacım tabiki ticaret değil zaten bir okadarda sonradan harcama yaptım eğer isterseniz tel 0532 762 35 77 levent yada funda

img

leke

18 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bende bi rottwailer var ve büyük ama çok akıllı ve uysaldır istersen 0542 764 65 92 den bana ulaşabilirsin yada [email protected] dan

img

asi_kartal

18 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bir irlanda setteri var yetişkin erkek fakat dışarda bulduğum için yaşını bilmiyorum

img

darkghost

18 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ