Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru tedi arıyorum -

merhabalar 25 yaşındayım, nişanlıyım ve bir ay evvel bir yavru kedi sahibi olduk, bir barınaktan almıştık kedimizi, fakat aldıktan üç gün sonra kedimiz hastalandı veterinere götürdük, görmüş olduğu tedavi bir sonuç vermedi ve yaklaşık bir hafta önce öldü kedimiz,

nasıl üzgün olduğumuzu bilemezsiniz, nişanlımın yüzü bir haftadır gülmüyor, sevimli yavruyu arıyor gözleri, bende düşündüm ve tekrar bir kedi sahibi olmaya karar verdim, fakat bu sefer yavruyu tekrar kaybetme riskni göze alamıyorum onun için anne sütü emmiş, herhangi bir hastalığı olmayan, üç renk, tekir olmayan, kıs ve tüyleri koyu renk olan bir yavru kedi arıyorum. nişanlım ve ben çalıştığımı için kedimizin 4  aylık civarı olması sanıyorum en iyiisi. eğer böle bir yavru kedisi olup onu yuvalandırmak isteyen varsa [email protected] adresine fotoğraflarını gönderebilir. teşekkürler.

görüşmek üzere, sevgilerimle

img

miutu

18 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABALAR SANSLI ADINDA 3,5 4 AYLIK BİR VAN KIRMASI BEMBEYAZ YEMYESİL GÖZLERİ VAR DİLERSENİZ HİÇBİR ÜCRET TALEB ETMİYORUM KEMİK İĞNELRRİ VURULMUŞ, PİRE İLACINIDA YAPTIRDIM. LÜTFEN BİR SANS VERİRSENİZ BEN BUNU SİZİN BAKABİLECEĞİNİZE İNANIYOUM ÇÜNKÜ SANSLININ YARDIMA İHTİYACI VAR. ONUN BİR AYAĞI SAKAT AMA İNANIN BU ONA ENGEL DEĞİL BİR GÖRÜN ALMAK SART DEĞİL GÖRMEKTEN BİRSEY KAYBETMEZSİNİZ. ÇİĞDEM AKTAS 0216 415 24 24 / 0555 266 11 88 [email protected]

img

sanslıpamuk

18 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size mail attım kedi ile ılgılı olumlu yada olumsuz cevabınızı beklıyorum [email protected]

img

buketden

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkese teşekkür ederim bana olan yardımlardan dolayı, ben bir anne ve 5 tane yavru kediye sahip oldum, misafirler benim evde anne sütünden kesildikten sonra arkadaşlarımla yavruları paylaşıp anne kediyi kısırlaştıracağım. ben bu iletyi daha öncede göndermiştim, iletiniz daha sonra yayınlanacaktır diye bir uyarı aldım fakat yayınlanmamış. özge duhan ve site arkadaşlarından özür diliyorum, kendilerine cevap dönmemişim, ben genel olarak siteye yazmak istedim onun içinde geri özel olarak dönüş yapmadım. kaldı ki özelden bir sürü kişiye de cevap yazdım. tekrar teşekkürler... fakat arkadaşlarm var bizden özenip yavru kedi isteyen, [email protected] resim gönderirseniz size yardımcı olurum. sevgiler bahar

img

miutu

ÖZEL MESAJ

arkadaslar bu arkadas kedicik bulmuş.. bilgilerinize..

img

canim_kedim

ÖZEL MESAJ