maalesef rot cinsei köpeğimi hazin bi trafik kazasında kaybettiğim icin köpek arıyorum yavru olması tercihimdir safkan büyük ırklara 100 ytl verebilirim öğrenci olduğum icin daha yüksek mebla istemeyin lütfen kırma olan ırklar da olabilir ancak onlara ancak yuva olabilirim para veremem
KARDEŞİM SANIRIM PARA KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRAN MIŞŞIN FİYATTA ANLAŞA BİLRSEK SANA SATABİLİRİM HUSKY VAR ELİMDE 1,5 AYLIK İRTİBAT NO 🔒 Üyelere Özel
kardeşim bende 6 aylık bir erkek labrador var aşıları ve damlalarını yaptırdım gerçekten ilgileniyosan 🔒 Üyelere Özel ben izmirde oturuyorum
Selam
bizim terrıer kızımız 3 yaşında ve çok terbiyeli hiç sorunsuz ücret istemiyoruz yanlızca yeni ev sahibi istemediği için kızımıza iyi bakacak birini arıyoruz ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel
kızımız kısırlaştırılmıştır
2 aylık sivas kangalına yuva aranıyor.
ilgilenenler için irtibat: 🔒 Üyelere Özel
MERHABA; KIZIMIN 11 AYLIK BİR GOLDEN RETRIEVER`I VAR ÜCRETSİZ OLARAK ÖZELLİKLE İSTANBUL İÇİ BİR GÖNÜLLÜYE VERMEK İSTİYORUZ.İLGİLENİRSENİZ 🔒 Üyelere Özel VE 0212 275 94 96 BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
HAKAN BAĞDA
7 aylık erkek collie cinsi köpeğimize gerçek bir hayvansever arıyoruz. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel telefon ile ulaşabilirsiniz (Ankara`dan) tşk.
benim dün bir yaşına basan erkek rott cinsi köpeğim var.evimde bakıyorum. ankara`daysanız ve ilgilenirseniz msj atın. 🔒 Üyelere Özel
merhaba
minik bir erkek golden yavrum var aşıları tamam beraberinde 15 kilo kadar mama kafesi aşı kartı sampuanı ve yemek kabınıda vereceğim
çok sevimlidir mail adresiniz olsaydı fotografını gönderirdim
uygunsa 🔒 Üyelere Özel levent yada funda
🔒 Üyelere Özel
merhaba
minik bir erkek golden yavrum var aşıları tamam beraberinde 15 kilo kadar mama kafesi aşı kartı sampuanı ve yemek kabınıda vereceğim
çok sevimlidir mail adresiniz olsaydı fotografını gönderirdim
uygunsa 🔒 Üyelere Özel levent yada funda
🔒 Üyelere Özel