Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Melek Olurmu ???

mrhb arkadaslar benim 5 tane lepistesim vardı nur içinde yatsınlar hepsi öldü şimdi ise melek beslemek istiyorum 30*21*15 ebatlarındaki akvaryumumda acaba melek beslenebilirmi ??? saygılar...

img

hakan7

19 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryumun çok küçükmüş be kardeş...Bence biraz< büyüt akvaryumunu.

img

blue_pacific

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Melek Balığı`nın hastasıyımdır ve bayağı besliyorum.5 tane lepistese bakamadıysan o ufacık akvaryumda bakman çok güç çünkü sürekli gezmek isteyen ve geniş alanda uzun yaşayabilen hayvanlardır.Mesela yavru alıp az alırım diye düşünüyor olabilirsin.Bence asla düşünme çünkü melek balıkları yavruyken sürü halinde gezerler.kalabalık olmazlarsa ömürleri en fazla 1 ay olur.Daha fazla bilgi almak istersen [email protected] a mesaj atabilirsin tşk.

img

fish_angel

18 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hakancım akvaryumun ÇOK küçük lepistes için bile en azından 50 cm olmalıydı,ayrıca lepistes bakımı en kolay balıklardan,melekler daha hassas ve daha çok ihtiyaçlara sahip balıklar,hiç düşünme derim.O akvaryumda 1 adet beta uydundur gerisi olmaz ne yazık ki.

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lepistesleri herkes bakması kolay der ama en ufak değişiklikte mort oluo bu balıklar.Alcan astronot hiç bişi olmıcak.ne vercem die de düşünme.benim gibi yediğin tüm etlerden verebilirsin.Çok seviyorum onları çok....(akvaryumunun iricene olması gerek ama)

img

kedi_mania

20 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedi_mania böyle konuşmak istemezdim ama belki seni yaşadığın süre kadar lepistes beslemişimdir,konuşma tarzından dolayı böyle bir cevap veriyorum lütfen yanlış anlama,bu arada haklısın astronot da yeterli boyda bir akvaryumda rahat bakılabilen ve kolay büyüyen bir balık,bakımı kolay balıkları saymak gerekirse;canlı doğuranlar,astronot,vatoz,çöpçü,beta,gurami,pacu(otçul piranha),kedi balığı,japon bunlar ilk aklıma gelenler,daha da var tabii.

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yaşım ordan kaç gösterio bilmem ama ben sadece 2 sene lepistes besledim.2 senede akvaryumcudan çıkamadım.her hafta balık almam gerekiodu neredeyse.canlı doğuran akvaryumu çok zevkli çok renkli görünüş olarak deniz akvaryumu kadar bile zevk verebilir belki hele ki yavru aldığınız zaman.Amma velakin stres yaparlar ölürler sıcak olur ölürler soğuk olur ölürler beyaz benekten ölürler mantardan ölürler kamburları çıkar ölürler daha neler var.İlaç falanda kar etmio çok hassaslar(küçük olduklarından bence)Bakımları kolay koy bi motor bi ısıtıcı tamam.Ama dediğim gibi akvaryumcudan eve gelemiyorsunuz.He bi de şu var canlı doğuranların yavruları içn ayrı akvaryum lazım,hasta balıkları koymak ve hastalığın diğer balıklara bulaşmasını önlemek içinde bi ufak akvaryum lazım.Oldumu 3 akvaryum 3 motor 3 ısıtıcı.Ben çok fena yaka silktim sizi bilmem.şimdi bu akvaryumcuklardan kurtulmaya çalışıom .)

img

kedi_mania

20 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ