Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamster`im çok hasta, bilgisi olanlar lütfen yol gösterin!
(Syrian,1.5 yaşında)Temmuz başında İstanbuldan Marmarise götürdüm, orada arkası (sanırım testisleri) şişti, neşesi kayboldu, çişini yapamadı. 1o gün sonra istanbula döndüğümüzde düzeldi. Şimdi yemeden içmeden kesildi, gene arkasında şişlik, işememe, zayıflama belirtileri var. devamlı uyuyor ve uykusunda silkiniyor, hiçbir şeye tepki vermiyor, gözlerini bile açamıyor. Bizdekiler hayvan hekimi değil baytar oldukları için anlamıyorlar. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin, çaresi yoksa acı çekmesini istemiyorum.Saygılarımla
Gerek kalmadı, Alex`i kaybettik. Yalnız bir konudaki düşüncemi belirtmek isterim. Genele baktığımızda; hamster alışverişi, kafes ticareti ve benzeri başlıklardaki okuma ve cevaplanma oranı o kadar çok ve hasta dostlarına yardım arayanlara verilen cevap ve okuma oranı o kadar az ki. Hamster dostları ana başlıklar altına bir yere hastalıkları, belirtileri ve yapılabilecekler konulsa ilk aşamada başvuru kaynağı olur hepimiz için, yüzlerce mesaj arasından hastalığa çare aramayız.(bu konuda bilgili gerçek veterinerlerin işlerine karışmaksızın, çünkü çoğu kedi ve köpekten başka hayvan konusunda yeterli düzeyde bilgili değiller). Dostlarınızla sorunsuz yaşayın. Saygılarımla
alexin öldüğüne çok üzüldüm başınız saolsun.Benim hamsterlar konusunda pek bir bilgim yok keşke size yardım edebilseydim:( Belirtileri gördüğünüzde hemen bir veterinere götürseydiniz keşke o yardımcı olabilirdi :( Tekrardan başınız saolsun...
Duyarlılığınız için teşekkür ederim, 2 veterinere (pardon baytara) götürdüm ama çözüm bulamadılar. Saygılarımla