istanbul bahçelievlerde bir petshop üretim yapan bir kümesi tamamen almış 80 e yakın kanarya var içlerinde dereceli sertifikalı ve madalyalılar var yavru anaç ne ararsanız var isterseniz bir bakın feritselim paşa cad.kızılcık sok.no:8 bahçelievler istanbul numarası 0212 557 31 41 sahibinin ismi muammer
Kadir bey çok teşekkür ederiz. :) naber ne var ne yok kakadu duruyormu? Kanarya durumu hayırdır?Saygılar görüşürüz.
merhaba burakçığım işlerim dolayısıyla kakaduyu bir arkadaşıma verdim kanarya durumu ise bizim bir arkadaş vardı kanarya üretimi yapıp yarışmalara hazırlanan artık sorun olduğu için daha doğrusu bu işe yeterli vakit ayıramadığı için kuşları b.evlerde bir pet shopa verdi çok güzel ırk kanaryalar var içinde istersen beraber gidip bakarız bir gün
selam Kadirim. iyilik ne olsun. mücadele. kakaduna üzüldüm.Çok seviyodun onu. Sanada alırız şöyle bülbül ötümlü bir fanyata yada saka melezi evde ötüşü ve rengi ile seni mest eder:)) bende 6 yıl papağanlarla uğraştıktan sonra anladım ki,Çok güzel ama evde olmuyor. Şimdi Kapalı balkonumda bülbüllü kanarya besliyorum. Sanada ayarlayalım istersen güzel ötümlü bir melez? Apartman ortamında doğayı yaşa.dostum teşekkürler dediğim gibi bülbül ötümlü melez ve kanarya besliyorum. Bu sene ürettiğim yavrular şuan dersteler. Ötümlerini bozmamak açısından bana uymaz. Ama kısmet olursa gider bakarız tabi. Hoşçakal.
sana mail attım ama cevap gelmedi numaranı kaybettim telin azizliğine uğradım tüm numaralar silindi beni bir ara arada tekrar numaranı kaydedeyim burakcığım