Satılık Akvaryumlar

resimli 1,5 metre akvaryum+yunus (İZMİR)

1,5 metre akvaryum yaklaşık 4 aylık. paslanmaz çelik özel yapım kapak kapakta elektrik yani aydınlatma sistemi yok alacak olan arkadaş yapması gerek.içinde büyük boy 3 erkek 2 dişi yunus aynı damar aynı kan değişik boylarda fakat hepside damızlık boya ulaştı.birde 6 tane ufak yunus var.delphin 1000 filtre 300 w ısıtıcı 50 cn hava taşı ve motoru mail : kadirkeskin@ahmetyar.🔒 Üyelere Özel

Arkadaş balıklar duruyorsa büyük olanlara ne fiyat istersin. 2 Dişi yi ayrı satmayı düşünürmüsün. Hepsine son fiyat ne düşünüyorsun. İzmir de nerde oturuyorsun. Akvaryumun nakli nasıl olacak. mail adresime atarsan cevabı sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

YALÇIN ARKADAŞIM MERHABA akvaryumu satmadan balıkları satamıyorum. balıklarla birlikte akvaryuma 600 ytl istiyorum.sadece akvaryum ise 400 ytl olur.

şu 1 metrelik akvaryumum fiyatı nedir.bide görebilme şansımız varmı. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

sayın kucaklaşma 1 m lik akvaryumda balık yoktur.resimde gördüğünüz halde içindeki kumu ve kayaları ve süsleriyle birlikte+dolphin 1000 motor+300W ısıtıcı+hava motoru ve 2 adet hava taşıyla birlikte 400 ytl ye vereceğim.

saol biraderimde öğrenciyim malesef o parayı veremem.

1 metrelik akvaryum satılmıştır. 1,5 metrelik akvaryumun satışı devam etmektedir.

braver dostum akvaryum ve balıklar 400 ytl ye vericem ayrıntıları sormak istersen 🔒 Üyelere Özel

akvaryum + dolphin 1000 filtre + 300 w ısıtıcı + hava taşı ve motoru ile birlikte 400 ytl istiyorum.

Arkadaşım 1,5 metrelik akvaryumun kaç Lt?

slm, ben izmirdeyim arkadaşım, yunuslarının hepsine nekadar istiyorsun??? eğer uygun bir fiyat verirsen alabilirim..

Yanıtlamak için giriş yapın