Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Artemia`ya yem

Arkadaşlar artemia salinalarımı beslemek istiyorum ama yemek olarak ne vermeliyim?Bazı yerlerde yumurta sarısı deniyor ama yumurta sarısı verince hem suyu pisletiyor hem dipte kalıp artemiların onu yemesini önlüyor.Sera micron vermeyi düşünüyorum.Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirm. Saygılar.

img

kemal128

20 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

artemia beslemenizi tavsiye etmem çünkü artemiyayı yaşatmak oldukça zordur artemia yerine diğer canlı yemler den kullana bilirsiniz örneğin su piresi illada beslemek istiyorsanız artemi a için özel sıvı yemler var piyasada var ayrıca artemi yumurtaları ilk çallar çallamaz üzerinde ki besin değerini kaybeder ben 6 gün yaşata bildim ama yumurtalar yumurtalar açılır açılmaz verdiğim artemia lavralarında ki besin değerini bulamadım

img

diamond

20 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

artemia balıklar için çok faydalı hatta bir aralar kafaya koyup bende beliyecektim ancak herkes beni yıldırdı ``değmez`` diye.. be de vazgeçtim. Aslında en doğrusu kendin gidiceksin sulak bir yere toplayacaksın artemiaları. Seranın ve tetranın kapalı kurutulmuş artemia paketleri var bunları kullanmanı tavsiye ederim..

Sinan Güler

img

crano

20 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ