Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru van kedisi arıyorum..

Yavru van kedisi arıyorum.. İlgilenen arkadaşlar ``[email protected]`` adresine resimli maille bildirirse sevinirim.. Selamla..

img

nitem

18 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba yaklaşık 1,5 ay önce yolda yardıma muhtaç bir kedi yavrusu buldum. van kırması bir ayağı sakat ve 3,5 aylık kadar 1,5 aydır evimde misafir ediyorum yapılabilecek tedavilerini yaptırdım çok sevimli bir kedi. tuvalet alışkanlığı var. eğer gerçekten bir kedi yuvana almak istiyorsan yardıma muhtaç olan bu kedi bence bunu ilk hakeden değilmi? benim evde 1,5 yaşlarında bir kedim olduğu ve evim kira olduğu için ikinci bir kediye bakamıyorum. sürekli sevilmekten ilgilenilmekten hoşlanan bu kedicik topla oynamaya ve koşmaya bayılıyor. üç ayağı olsa bile... ilgilenirsen çiğdem 415 24 24 - 0555 266 11 88 hiçbir ücret talep etmiyorum

img

sanslıpamuk

18 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence o kedi kırma değil ve orjinal van kedisidir çünkü van kedilerinin gözleri sadece faklı değildir 2 gözü sarı yada 2 gözü mavi olanlarda van kedisidir. bencede gerçekten kedi seven birileri öncelikle sakat yada sokakta bir kedi alsınlar saygılar.

img

arjin

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arjin lütfen sana ulaşabileceğim bir numara iletirmisin yada telimi vereyim ara 0555 266 11 88

img

sanslıpamuk

18 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ