Kuş Forumları > Kuş İlanlar
yavrulu jumbo veya ingiliz aranıyor
elinde yavru+anne+baba jumbo veya ingiliz muhabbet kuşu takımı olan ve bir kuşsevere satmak isteyen birileri varsa fiyat şehir ve kuşların cinsini cevap olarak yazabilir mi acaba?
anne +baba + yavruları var ama yavrular ayrı anne babadan istanbuldanım jumbo var bende anne+baba:300 ytl yavrular icin 100 ytl saygılar
ilgine teşekkür ederim ama senin bana önerdiğin kuşların benim isteğime karşılık olduğunu zannetmiyorum. Ben bi kaç farklı yavru jumbo ile bi dişi bi erkek istememiştim. istediğim şey bir anne + bir baba + bu çiftin yumurtadan yeni çıkmış daha nerdeyse gözleri açılmamış yavruları.. eğer böyle jumboların varsa o zaman fiyatını öğrenmek hoş olur.....
öle var elimde kardes altında yavrusu olan yeni tuylenen 4 yavrusu olan ana baba saygılar
bu kuşların ırklarını, kendi kontak bilgilerinle birlikte, düşündüğün fiyatı da ekleyerek bana bildirebilirsen bir adım atmış oluruz. Kuşların altında 4 tane yavru olduğuna göre bu yavruların jumbo olmadıklarını düşünmeli miyim? ana baba jumbo mu?