Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Tatil

1 hafta sonra tatile arabayla gideceğiz.1 tane hamsterı yanımda götürsem bi sorun olurmu.Yol 8-9 saat sürecek!

sanmıyorum kendi arabanızsa alırsın kucağına ama otobüsle giderseniz kesin kucağına al bende giderken götürcem yanımda ;) sorun olcağını sanmıyorum

benimki araba yolculuklarindan hiç mi hiç hoslanmiyor hele bir de hava sicaksa sonra küsüyor,inanmayacaksin ama gerçekten küsüyor.çagiriyorum arkasini dönüp oturuyor.çekirdege bile hayir diyor ama merak etme nazlanmasi fazla uzun sürmüyor :D kisa süre sonra barisiyoruz ama arabada çok sicakta kalmamasina dikkat etmelisin umarim yardimci olabilmisimdir baska sorun olursa yaz lütfen

img

naiad

19 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafeste hava almasını sağlarsan pek problem olmuyor.ama otobüslerde taşımak yasak haberiniz olsun.ama suluk olayına dikkat et sallanırken su ufaklığın üzerine dökülebilir.

img

seyhan_donmez

19 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arabayla gideceğimizi söylemiştim.Hepinize teşekkür ederim.Yanımda götürücem.Arabada klima olduğu için pek sıcak olmaz arabanın içi.

peki uçakta nasıl götürmeliyim macaristana gidicez ordan hrva tistana uzun yl dayana bilirmi

bende arabayla 1-2 saatlik yola götürdüm tabi arabada klima var vede camdan gelen güneşleri kafesin havasını kapatmıcak şekilde gazete ve vb ile önledim yani bişey olmaz

img

egecan10

18 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ