Hamster

tüylerinin dökülmesinin nedeni ne olabilir?
yaklaşık 1 yaşında olan bir gonzalesim var,son birkaç aydır sağ ayağındaki ve karnındaki tüyler döküldü.Veterinere götürdüm "suyuna kattığın vitamin fazla gelmiş olabilir,daha az sıklıkla damlat" dedi.Ben de vitamin miktarını bayağı azalttım ancak tüyler tekrar çıkmadı.Sizce sorun yaşlanması mı? Yoksa daha farklı bir sorun olabilir mi? ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

arkadaslar hickimse böyle bir sorunla daha önce karsilasmadi mi? lütfen karsilastiysaniz neden olabilecegini ve yapabilecegim bisi varsa onu söyleyin gonzim benim için gerçekten çok önemlidir ve onun için endiseleniyorum.

uzun süreden beri besliyorum ve hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.ama bu vitamin konusunu da bilmiyorum ondan kaynaklanma ihtimali var.hamsterlerin vitamin ihtiyacı diye birşey duymadım dengeli düzenli ve sağlıklı beslersen vitaminini doğal olarak alır zaten.vitamin fazlalığını zararlı olduğunu biliyorum.kaşıntıdan dökülmüş olabilir mi acaba

benim ki yakalşık 1 buçuk yıl yaşadı ve son zamanlarında çok tüğ dökuyodu kesinlikle yaşlılıktan bilmenizi isterim hamsterinizin 3-4 ay ömrü kalmış

ben hiç ekstra vitamin damlatmadım sularına. 2-3 günde bir sebze vererek o ihtiyaçlarını karşıladım. Eğer tüy dökme çizgisi karnına doğru ilerliyorsa yaşlılıktan olduğunu söyleyebilirim ama 1 yaşında demişsin herhalde başka bir problemi vardır.

Yanıtlamak için giriş yapın