Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ücretsiz bir husky yada golden arıyorum

Selam arkadaşlar evet ücretsiz bir golden yada husky arıyorum 1 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri eşimle bir yavru köpek edinip ona çocuğumuz gibi bakmak istiyoruz fakat henüz bulamadık istanbul içinden olursa tercihimizdir emin olun ona çok iyi bakacağız

img

enginyoruk

19 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbuldan alma şansınız varsa zeynep nickli goldenlara sahip arıyorum yazmış ondan alın 50 100 milyon falan istio bende ilk başlarda ücretsiz golden arıyodum ama maalesef çok zor bulmak şimdi ise 425 liraya dişi golden alıcam mecburen

img

i_love_animals

18 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞIM LÜTFEN BİR GÜNÜNÜZÜ AYIRIP YEDİKULE HAYVAN BARINAĞINA GİDİN.ORADA İNANILMAZ GÜZEL VE AKILLI KÖPÜŞLER VAR.LÜTFEN BARINAKTAN BİR EVLAT EDİNİN.İNANIN ORADA SİZİN SEVGİNİZE MUHTAÇ BİR SÜRÜ KÖPÜŞ VAR.

img

velvet

19 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TANESİNİ 200 YTL DEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM yunus00000.sitemynet.com adresinden fotoğrafları vardır çok acil satılıktır ondan dolayı 150 ytl indiriyorum fiyatını bana yardım ederseniz sevinirim ARAYACAĞINIZ NUMARA 0505 587 07 31 YADA [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz

img

asasing

18 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA; KIZIMIN 11 AYLIK ERKEK SAFKAN GOLDEN RETRIEVER KÖPEĞİMİZİ ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK İSTİYORUZ. TÜM AŞILARI YAPILMIŞ OLUP, SEVİMLİ VE SADIK TIR. İLGİLENİYORSANIZ 0212 275 94 96 - 0533 427 65 12 [email protected] ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILAR

img

hakanbağda

18 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ