Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
bi bakın ya lütfen........
ben malatyada yaşıyorum bi kediye bakmak istiyorum cinsi fark etmes erkek olursa iyi olur bide ilk kedim olduğu için tuvalet alışkanlığı flan olsun ailemde kediye bakmama izin veriyo birileri bana yardımcı olsun.........05383208414 [email protected]
Merhaba Umarım yardımım dokunur,tayin dolayısıyla malatya da oturan ve kedisinin yavrularını vermek isteyen biri var,e-mailini yolluyorum,umarım hala gitmememiştir de yavrulardan biri güzel bir yuvaya kavuşur.(karadeniz5550mynet.com)Ben de ulaşmaya çalışırım.
saolun arkadaşlar pet shopta kedi bakarken baya unutulmuş bi iguana buldum ona bakmaya karar verim yinede saolun...görüşürüs
sevgili igu_gozde keşke fikrini değiştirmeseydin,sanırım bakımının zor olduğunu düşünüyorsun,şu ara iki yavruya yuva arıyoruz ikisi de çok şirin biri senin olabilirdi.Kedisi olmak bir ayrıcalıktır,çünkü onlara sahip olamazsın,arkadaş olabilirsin sadece...Özgürlük kavramını yerli yerinde öğretebilirler kediler,onları sevene de sevmeyene de...Bakımı da oldukça kolay,çünkü temizlik güdüsü taşıyor.Yine de sana iguana`n ile mutluluklar...