Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Yeni basliyorum dis motor önerisi
Herkese selam; Ben asagi yukari 100 lt''lik bir akvaryum aldim. Buna uyabilecek sekilde dis motor marka ve modeli belirtirseniz sevinirim. Yada boyle bir akvaryuma ic motor koyarsam saglikli olurmu?
iç motor suyu temizlemez hiçbi zaman, sadece temiz suyu muhafaza eder, oda bi müddet, çok sık temizlemen gerekir.. dış motor gerçekten büyük rahatlık. atman tavsiye ederim, kendim kullanıyorum, memnunum.. hmm bide "çağlayan" tipleri var, onlarda senin akvaryumun için ideal olabilir.. iç motor yerine onu kullanmanı öneririm. kolay gelsin..
Eger almayı düşünürsen sera yada ehiem tavsiye ediyorum atmanlar o kadar iyi değilmiş.Bir yere kadar anlıyacagın..
Teşekkur ederim. Umarım Ehiem alacak kadar para bulabilirim. :)
Eger ehiem alamazsan atman yerine dolphin al onlar biraz daha iyimiş atmandan bu siteden bir arkadaş demişti hatta çok memnun olduğunu(dophinden).Bende de şimdilik 100ltlik bir akvaryum var ve akvaryum alacagım için ben de dış motor arıyodum bak senin bu akvaryuma Dolphin C-1000 iyi gider fiyatını da sormuştum 120 ytl ydi.
Değmez.
Ben has marka kullaniyorum gayet iyi,fazla sete yapmiyor,garantiside var hemde digerlerine gore cok ucuz,ustelik icinde herseyi tam geliyor ekstradan bisey alman gerekmez
Hepinize tesekkur ederim. Sevgiyle kalın!
Önemli değil ama karar verdiğin motoru öğrenmek isterim.
Motoru aldığım zaman yazacağım merak etme Crano!!!