Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
rottweiler...
evde besleyeceğim bir yavru rott arıyorum... fiyatı uygun olursa çok memnun kalırım... yavrusunu vermek zorunda olan varsada sahiplenebilirim ve onlara güzel bir yuva sağlayabilirim... teşekküler...
merhaba elimde çok güzel 2 tane yavrum var.600 ytl istiyorum çok sağlıklı ilgilenirsen görüşelim
ilgin için çok teşekkürler ama 600 ytl benim için gerçekten çooook yüksek bir fiyat... yukardada belirttim ztn daha uygun fiyatlı bir yavru arıyorum... biliyorum bulmam biraz zor ama yinede deniyorum işte... saolsn tekrar...
yok mu ya hiççççççç.....
veteriner kliniğinden 450 ytl ye macar ırk ve sağlık garantili macar rotweiller son fiyatım olur. kredi kartı geçerlidir GÜRPINARVET KLİNİĞİ 0212 880 80 73 [email protected]
kardeş elimde 1 tane var gelip alırsan 250 ytl yaparım erkek 2 bucuk aylık [email protected]
merhaba elimde çok güzel 2 rot yawrusu war dişi erkek kaldı 400ytlye verebilirm sana masrafları bize ait [email protected] 0542 210 45 71
1,5 yaşında canım kadar sevdiğim rotwailer cinsi köpeğimi işim gereği fazla ilgilenemediğimden dolayı iyi bakabilecek birine satmayı düşünüyorum.bütün aşıları eksiksiz yapılmıştır.aşı karnesi ile birlikte vereceğim.eğitimlidir.mükemmel bir şekilde mekan koruma özelliği vardır.hiç bir hastalığı yoktur.
erkek mi ne kadar istiyorsun
Elimde iki tane 2 aylık Macar Rottweiler yavrusu var.250 USD olur.Ankara