Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

köpek delisi kızıma bir dost
Köpekleri Çok seven 2 yaşındaki kızıma dostluk yapabilecek ona zarar vermeyecek ailemize bir fert daha arıyoruz.Çok iyi bakilacağından emin olabilirsiniz.

Selam ben cem benim golden retriwer köpeğim var, tamamen insanlara ve çocuklara adapte olmuş bir ırktır. Secerelidir, chiplidir, temel itaat eğitimi vardır, işlerimin yoğunluğundan dolayı uygun bir fiyata vereceğim. 🔒 Üyelere Özel

slm benim pekinez ırkında bal köpüğü renginde bir süs köpeğim var.sahibine ve çocuklara çok yakın .wc eğitimli akıllı her dediğini yapan topla oynamayı çok seven bir tüy yumağıdır.ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel dan irtibata geçebiliriz

merhabalar.benim 1.5 aylık cockerım var.aşıları eksiksiz.aşı karnesi de var.İnanın çok beğeneceksiniz ve tam bi oyun aşığı.kızınızla çok iyi anlaşırlar.fiyat 350 ytl bu fiyata kargo+tasma+kayış dahil.aşı karnesi de var.mail:🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

Kızınıza çok iyi arkadaş olabilecek iki aylık safkan Goden retriver yavrularım var.Hepside çook şekerler, kızınızında çok seveceğinden eminim.Fiatı da çok uygun.Anneve babasını da görebilirsiniz, İzmir`deyiz görüşelim.tlf:🔒 Üyelere Özel

merhaba ben ayşegül. pekingese cinsi 1 yaşında dişi bir köpeğim var, insanlara hemen adapte olacağı için kızınıza alışmakta da herhangi bir güçlük çekmez, karneside bulunmaktadır. ben öğrenci olduğum için gerekli ilgiyi gösteremiyorum bu yüzden satmak niyetindeydim. almak isterseniz 100 ytl ye verebilirim. cep no: 🔒 Üyelere Özel .numaramdan ulaşabilirsiniz. görüşmek dileğiyle...

TANESİNİ 200 YTL DEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM 🔒 Üyelere Özel adresinden fotoğrafları vardır çok acil satılıktır ondan dolayı 150 ytl indiriyorum fiyatını bana yardım ederseniz sevinirim ARAYACAĞINIZ NUMARA 🔒 Üyelere Özel YADA 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz

Merhaba.2006 Ocak doğumlu dişi son derece sevimli terrierimi bakabilecek bir yere vermek istiyorum.Tüm aşıları düzenli olarak yapılmış,taşıma kutusu,mama kapları ile birlikte 250YTL`ye 🔒 Üyelere Özel`a ilgilenirseniz mail atabilirsiniz.

Yanıtlamak için giriş yapın