Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

boxer & kanka ciddi düsünenler

merhabalar uzun zamandır isteye ilan verdim ve sürekli takip ediyorum.ne bir boxer veren nede yardımcı olan bir arkadaş çıkmadı ısrarla bekliyecem eminim ki gercekten dürüst ve tutarlı insanlar vardır.bir tiger boxer yada boxer sahibi olmak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. bana ulaşabileceginiz msn adresi = [email protected]

img

ressam_ist

18 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biz hayvan severler ticaret yapmıyoruz ama köpeklerimizi de taşla beslemiyoruz yok para verirsen daha kıymetli olur gibi saçma sözlerde söylemiyeceğim bir yavru anneden ayrılıncaya kadar birçok aşı ve veteriner kontrolünden geçiyor birçok masrafı oluyor o yüzden kimse bedava ya köpek vermek istemez.birde işin şu kısmından bakmak lazım ben yavru vermek istesem yavruya iyi bakacak birini ararım önce bedava isteyen kişi yavrunun daha sonraki mama ilaç aşı gibi masraflarını nasıl karşılayacak madem parası yoksa lütfen daha düşünceli olalım üzerinize alınmayın ama genelde bedava alınan köpeklerin sonu ya barınak yada sokak oluyor sonrasında ise acı bir ölüm :(

img

garion

21 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam dostlarım bu konuda garion biraz haklı 300 500 dolar gibi istiyen para sever doslardan hayvan almanızı bende tavsiye etmiyorum ama cüzzi miktarlarda isteyen arkadaşlardan almanızı tavsiye ederim çünkü hayvanların bakımları hiç kolay değil 12 haftada vurulan aşı miktarı 5 55 lira sadece kendiniz vurursanız veterinere giderseniz 45 te ona sayın etti size 1000 lira günde 1 litre süt 2 ekmak 2 yumurta doksan günde 180 lira yani toplam 280 lira haa bunlar aritmatik hesaplar bedava köpek bende çok verdim aama şuan hiçbiri sahibinde değil insanlar ayni türk toplumunda para verilmeden alınan şeyler değersiz oluyor bilginiz olsun tüm dostlarımıda tavsiyem bir bedel almadan hiç bir şekilde hayvan vermeyin saygılarımla ....

img

gvr1923

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ