Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

GOLDENLARA SAHİP ARIYORUM!
Köpeğimiz yeni doğum yaptı.yavrular 10tane 5ierkek 5idişi olmak üzere çok sağlıklılar taşınma durumundan dolayı verileceklerdir.golden retriever cinsi bu köpekleri uygun fiyata verebiliriz ilgiliyseniz lütfen bana adresimden ulaşın. köpekler petshoptan değildir. yer:ist mail:🔒 Üyelere Özel ücretler: dişi:50ytl erkek:100ytl UNUTMADAN:yavruların annesi saf golden babası av köpeği ve golden karışımıdır yavrular golden doğmuştur.renkleri orjinaldir.

merhaba ben dolden yavruları arıyorum eger hala elınızde erkek golden yavrusu varsa bırtanesını ıstıyorum tel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel yada sıze ulsacagım tel verırsenız cok ıı olur bu arada yavrular kac aylık?? görüsmek üzere::)))

slm umarım hala elınızde golden erkek yavrular vardır. birtanesini seve seve satın alabilirim cok ii sartlarda baklılacagına garanti veririm tel:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adresım görüsmek üzere:)))

merhaba , ben golden delısıyım , lutfen benı de dahıl edersenız cok sevınırım.umarım gec kalmamısımdı🔒 Üyelere Özel ıyı gunler

merhaba ben dila 12 yaşındayım ve köpeğinizden birini almak istiyorum msn nizi açınca görüşelim ona iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz fakat dişi olurda iyi olur ama acilen görüşelim lütfen

merhaba zeynep hanım ben bayadır msj atıyorum umarım msj larımı dikkate alıyorsunuz bir erkek yavru ıcın mail de atmıstım nese umarım dikkate almıssınızdır kib görüsmek üzere 🔒 Üyelere Özel

Zeynep Hanım Merhabalar, erkek yavrulardan birine talibim. 3 sene cocker beslemiştim, çok iyi baklıacağından şüphenz olmasın.. Ayrıca size zaman zaman resmlerini de gönderirim.. msn adreinizi aldım şimdiden teşekkürler

ARKADAŞLAR KEŞKE MAİLLERİNİZİDE YAZSAYDINIZ DAHA KOLAY OLURDU.

yavruların hepsine sözümüz var 2-3eylül tarihlerindede vereceğiz.

yvrulrın hepsi sahiplerine kavuştu işlginiz için sağolun

Yanıtlamak için giriş yapın