Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

GOLDENLARA SAHİP ARIYORUM!

Köpeğimiz yeni doğum yaptı.yavrular 10tane 5ierkek 5idişi olmak üzere çok sağlıklılar taşınma durumundan dolayı verileceklerdir.golden retriever cinsi bu köpekleri uygun fiyata verebiliriz ilgiliyseniz lütfen bana adresimden ulaşın. köpekler petshoptan değildir. yer:ist mail:[email protected] ücretler: dişi:50ytl erkek:100ytl UNUTMADAN:yavruların annesi saf golden babası av köpeği ve golden karışımıdır yavrular golden doğmuştur.renkleri orjinaldir.

img

zeynep1

20 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben dolden yavruları arıyorum eger hala elınızde erkek golden yavrusu varsa bırtanesını ıstıyorum tel 5422889781 [email protected] yada sıze ulsacagım tel verırsenız cok ıı olur bu arada yavrular kac aylık?? görüsmek üzere::)))

img

aytaci

18 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm umarım hala elınızde golden erkek yavrular vardır. birtanesini seve seve satın alabilirim cok ii sartlarda baklılacagına garanti veririm tel:5422889781 [email protected] adresım görüsmek üzere:)))

img

aytaci

ÖZEL MESAJ

merhaba , ben golden delısıyım , lutfen benı de dahıl edersenız cok sevınırım.umarım gec kalmamısımdı[email protected] ıyı gunler

img

ebruduru

18 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben dila 12 yaşındayım ve köpeğinizden birini almak istiyorum msn nizi açınca görüşelim ona iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz fakat dişi olurda iyi olur ama acilen görüşelim lütfen

img

nevaldila

18 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili zeynep abla msn ine mesaj attım cevap bekliyorum umarım köpek kounusunda anlaşırız amin ol benim 8 yıllık hayalimi gerçekleştirirsin senden cevap bekliyorum

merhaba zeynep hanım ben bayadır msj atıyorum umarım msj larımı dikkate alıyorsunuz bir erkek yavru ıcın mail de atmıstım nese umarım dikkate almıssınızdır kib görüsmek üzere [email protected]

img

aytaci

ÖZEL MESAJ

Zeynep Hanım Merhabalar, erkek yavrulardan birine talibim. 3 sene cocker beslemiştim, çok iyi baklıacağından şüphenz olmasın.. Ayrıca size zaman zaman resmlerini de gönderirim.. msn adreinizi aldım şimdiden teşekkürler

img

minnie85

18 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR KEŞKE MAİLLERİNİZİDE YAZSAYDINIZ DAHA KOLAY OLURDU.

img

zeynep1

20 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] goldenlaRLA ilgileniyorum sana mail attım zeynep mail adresine telimide yazdım bana ulaşırsan çok sevinirim 7 yıldır köpek besliyorum maddi durumumda ii gercekten cook ta ii bakıcam