Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

6/2006 doğumlu muhabbet yavrularım satılıktır.

merhaba istanbul avrupa yakasından m.ümit. üretimhanemde en iyi kuşlarımı ayıklayıp evde ürettiğim yavru muhabbet kuşlarımı ve damızlık için 2005 kasım ve aralık doğumlu genç muhabbet kuşlarım mevcuttur.yavrularımın toptan 8.5 ytl.dir yavrularımın hepsini ve evimden alırsanız 7.5 ytlden veririm şuanda yaklaşık 30 adettir. eşe atmamış damızlıklarım ise toptan satmıyorum kaliteli iri cins tanesi 40 ytl.dir. saygılarımla.

img

mumit

19 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım elinde albino muhabbet (sapsarı) varsa çift alırım cevabını bekliyorum [email protected]

merhaba burhankademmm.istediğiniz sapsarı kırmızı gözlü kuştur lutino cinsidir albino ise bembeyaz kırmızı gözlü kuşlardır. elimde var ama çiftlerimi,albino ve lutino cinslerini satmıyorum. saygılar.

img

mumit

ÖZEL MESAJ

mumit arkadaşım senin 11 ay önceki ilanı okudum albino kuşu (sapasarı)albino latinu(benbeyaz) çok merak eiyorum bir türlü bulamadım ama sende varsa veya eline geçerse haber veririmisin yavruda 2 adet olur rica edersem haber verirmisin mumit

selam.Yukarda yazdığım gibi albinoları ve lutinoları Çift,damızlık ve yavru var onları satmıyorum.ama satmıyorum. Elimde tutuyorum.dışarıya vermiyorum.Kusura bakmayınız.Mısır çarşısında bulabilirsiniz.Yavru almanızı tavsiye ederim. Büyükleri genelde iş bitmiş yada işe yaramaz kuşları satılıyor. Biraz iri yavru olsun yoksa suriyeden kaçak yollardan gelen sağlıksız ve hastalıklı kuşlardır onlar küçük olur. Saygılar

img

mumit

ÖZEL MESAJ

ilginize teşekkür ederim

mumit normal çift muhabbet varmı 1 çift yavruluda olur 3 tanede yavru lazım tamin edebilirmisin [email protected] orda görüşelim veya tel ver

kuşlar satılmıştır. ilginize teşekkürler.

img

mumit

ÖZEL MESAJ