Satılık Balıklar

YERLİ ÜRETİM DİSCUS (red melon resimli)
yerli üretim red melon discus 50-60 adet boyu: 5 cm adedi: 20 ytl teslimat elden yapılmaktadır. kargoya verilmez. istanbul/bahçelievler tel: 0212 442 69 17 gsm: 🔒 Üyelere Özel (SAİM bey) resimleri bu linklerden görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

gerçekten çok güzel discuslar baya özen göstermişsiniz balıklara benim sorum eşleri satıyormusunuz ve ne kadar ?

cazip bir teklif olursa neden olmasın

cazip derken ne kadar mesela balıklar sizin değerini siz belirleyin mail adresim 🔒 Üyelere Özel..

slm damızlıkları isteyene 1500 ytl ye verebilirim.

Merhabalar,eşler kaç yaşında, ve fiyatta inebileceğiniz son nokta nedir? bu arada video açılmıyor.

arkadaslar damızlıkların bir seferde verdiği yavru sayısı 80-100 arası tanesi 20 ytl den satıldığı zaman zaten kendilerini amorti ediyorlar, ayrıca damızlıklarımın fiyatını belirlediğim halde hala uygun bir teklif verme cesaretinde bulunan olmadı ,birde video yu indiren arkadaşlarım güzel olduğunu söylediler eğer gerekli video oynatma pro nuz var ise seyredebilirsiniz. (örn: Winamp)teklif vermek isteyenler veya yavrulardan isteyenler lütfen telefon ile irtibat kursunlar ilginize teşekkürler.

🔒 Üyelere Özel irtibata gecerseniz sevinirim

ilan güncel değildir  balıklar satılmıştır.

Yanıtlamak için giriş yapın