Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
COCKER ARIYORUM LÜTFEN CEVAP YAZIN
MERHABA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE EVE BİR KÖPEK ALMAK İSTİYORUZ 1 YAŞINDAN KÜÇÜK OLURSA İYİ OLUR ONUNLA UZUNN YILLAR PAYLAŞMAK İSTİYORUZ... [email protected] veya 02128551326
merhabalar,size telefon ile ulaşmaya çalıştım fakat cevep alamadım. istanbul Bahçeşehirde oturuyorum. Çalıştığım için yeterli zaman ayıramadığım 7 aylık safkan çok güzel bir cocker sahibiyim.Tuvalet eğitimli evede havlamayan itaatkar bir kız. Üzülerek ona yeni bir yuva arıyorum. Herhangi bi ücret talep etmiyorum. Önemli olan onun mutlu olması. yeni yuvasına alısana kadar gereken desteği verip hatta ömrü boyunca siz de isterseniz onun dost ailesi olarak kalmak istiyorum. Görüşmek üzere...
merhabalar pelin hanım isterseniz cep telimi vereyim ben sizi veya email adresimi ekleyin 05322760039 iyi günler
iyi günler benim 1.5 aylık saf bi cocker ım var.çok sevimli ve tam bi oyun aşığı.tam aradığınız gibi bi dost.Tüm aşıları yapıldı karma-corona vs.pire tasması da var.fiyat 350 ytl bu fiyata kargo tasma kayış ve aşı karnesi de dahil.inanın çok sevimli.hem yavruyken aldırsanız köpeği size daha bağımlı oluyolar.az çok biliosunuzdur ben aynı zamanda köpek eğitmenliği de yapıyorum size garantisini verebilirim çok güzel bi köpek.mail:[email protected] tel: 0546 4991349
ne yazıkki hala bulamadık