Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

COCKER ARIYORUM LÜTFEN CEVAP YAZIN

MERHABA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE EVE BİR KÖPEK ALMAK İSTİYORUZ 1 YAŞINDAN KÜÇÜK OLURSA İYİ OLUR ONUNLA UZUNN YILLAR PAYLAŞMAK İSTİYORUZ... [email protected] veya 02128551326

img

serife

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar,size telefon ile ulaşmaya çalıştım fakat cevep alamadım. istanbul Bahçeşehirde oturuyorum. Çalıştığım için yeterli zaman ayıramadığım 7 aylık safkan çok güzel bir cocker sahibiyim.Tuvalet eğitimli evede havlamayan itaatkar bir kız. Üzülerek ona yeni bir yuva arıyorum. Herhangi bi ücret talep etmiyorum. Önemli olan onun mutlu olması. yeni yuvasına alısana kadar gereken desteği verip hatta ömrü boyunca siz de isterseniz onun dost ailesi olarak kalmak istiyorum. Görüşmek üzere...

img

pelinsip78

18 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar pelin hanım isterseniz cep telimi vereyim ben sizi veya email adresimi ekleyin 05322760039 iyi günler

img

serife

ÖZEL MESAJ

iyi günler benim 1.5 aylık saf bi cocker ım var.çok sevimli ve tam bi oyun aşığı.tam aradığınız gibi bi dost.Tüm aşıları yapıldı karma-corona vs.pire tasması da var.fiyat 350 ytl bu fiyata kargo tasma kayış ve aşı karnesi de dahil.inanın çok sevimli.hem yavruyken aldırsanız köpeği size daha bağımlı oluyolar.az çok biliosunuzdur ben aynı zamanda köpek eğitmenliği de yapıyorum size garantisini verebilirim çok güzel bi köpek.mail:[email protected] tel: 0546 4991349

img

cdqlee

18 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne yazıkki hala bulamadık

img

serife

ÖZEL MESAJ