Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

normalmi lütfen yardım.......

benim akvaryumumda moly ve japonlarım var fakat molyler sürekli japolara ağızlarıyla vuruyorlar.Özellikle erkek olan hiç rahat durmuyor.dişi moly var fakat onunla pek ilgilenmiyor.Sürekli japolara vuruyor özellikle alttan vuruyor.Bu durum normalmidir,bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....

canlı doğuranlar ve japonlar, bir arada yaşamak için uygun türler değildir. canlı doğuran türlerinin olduğu akvaryuma konulan japonlar, genellikle saldırıya uğrar. özellikle de yüzgeç ve kuyruklarını kaybederler.

img

aquaryst

18 yıl 9 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkür ederim Aquaryst beni bilgilendirdiğin için...Bu arada ben dün gözlemledim sanırım japonlar ve molyler birbirlerine alıştılar sanırım, çünkü molyler saldırmıyor artık...Teşekkürler...

Arkadaşım japonlar ile canlı doğuranın bir arada durması pek normal değildir. Benim tavsiyem şöyle. Ya japonları alıp tüm canlı doğuranları besle Yada molileri ortamdan al. En sağlıklı böyle performans alabilirsin.

img

aliyapan

19 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım japonlar ile canlı doğuranın bir arada durması pek normal değildir. Benim tavsiyem şöyle. Ya japonları alıp tüm canlı doğuranları besle Yada molileri ortamdan al. En sağlıklı böyle performans alabilirsin.

img

aliyapan

19 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ