Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

FARELER ICIN OYUNCAKLAR

SLM fareseverler bence herkes farelerı ıcn yaptıkları oyuncaklaı burada paylasırsa bırcok kısı bundan yararlanabılır ben henuz bısey bulamadım burada paylasırsak herkes memnun olur oyuncaklarınızı beklıyorum

img

pythonst

19 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben küçük pet şişeyi kestim boru yaptım. kuş banyosunuda kafesin giriş kısmına takiyorum orda uyumayı sewiyor.. ii günler

bende pet siseyi kesip tunel haptım ayrıca kup seklındekı peynır kutusunu kesip ew yaptım we en guzeli kafesin ustune 2 ıp asıp ıplerın ucuna pet bardaği kesip bağladım o da salıncak oldu içine girip sallanıo:D >>>>>>>

bende arkadaşımın hemstrında görmüştüm ince ipek olangiysilrimi atçaktım o elimden aldı olnların içince ince bi tane seçti ordan5 cmlik bi dağire kesti sonra onu kafese koydu hmstırı var gonzales sonra eline yem alıp elini kafese uzattı hamster kumaşı aldı eline içene serdi sonra girdi msonrada orda uyuya kaldı :)))))

herkes yazmıstır ama tuvalet kagıdı rulosu cok iyi bir oyuncak. havlu kagıt rulosunuda kücük kartondan bir yuvası var onun üstüne cıkması için kullanıyorum. geceleri en az 20 30 kere inip cıkıyo ard arda ordan

img

pancho

18 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben yazıcı için kullandığım kağıtlardan ikisini birleştirip rulo şeklinde katlayıp tünelimsi bişe yaptım ve onları tel tokalarla tuturdum tel tokalar altta kalıo ona zararlı olmadı yani onu çok sevdi içinde vakit geçirio ya da kemirio bazen umarım hata etmemişimdir :)

img

_melike_

18 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ