Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden hayallerim ne zaman gerçekleşecek
arkadaşlar aylardır golden arıyorum ben izmirde yada çevresinde dişi safkan golden yavrusu olanlardan cvp bekliyorum çok fazla para veremem şimdiden teşekkürler
merhaba hayaller gerçekleşmek için fedakarlık ister. ben golden hayalinin gerçekleşmesi için sana yardımcı olurum, ama sende bana ücret konusunda yardımcı olmalısın. [email protected] [email protected] msn den görüşebiliriz.
arkadaşım bu hayalinin peşinde devam et çünkü buna değiyor ben her zaman rot ve doberman peşinde koşturuyordum arkadaşım bana 70 günlük bi secereli golden verdi erkek inanılmaz bir köpek golden kadar zeki bi köpek ben daha görmedim oturmasını tuvaletini hayırı geli şimdiden öğrendi golden sahibi olmak bir ayrıcalıktır hayallerinin peşini bırakma
benim golden retriever cinsi köpeğim yeni doğum yaptı 10tane yavru 5i dişi 5ierkek uygun fiyata verilebilir.ilgilenirsen lütfen [email protected] adresime mail at.
şuan elimde günlük golden yavruları var.ilgilenirseniz uygun fiyata bu yavruların sahibi olabilirsin bu yavrular benim köpeğimin ve çok sağlıklı[email protected] buradan mesaj at eğer yavrulara sahip olmak istiyorsan.
arkadaşlar ilginize teşekkürler ama ağustos sonun kızım gelio adını şimdiden koydum nancy :)
elimde çok güzel golden yavrularım var anne baba saf bende izmirdeyim karşıyakada.550ytl istiyorum ilgilenirsen görüşelim 0555 680 46 30