Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
yardım edin
selamlar 3 aylık bir erkek sarı prenses aldım bundan 2 sene önce şimdi bayağı büyüdü ve güzelleşti bundan 3 ay önceye kadar yanına hiç dişi koymamıştım şimdi de koyduğum bütün dişileri dövüyor lütfen bu konuda fikirlerinizi yazın, 3 tane dişiyi öldürdü bir tanesini de çok ağır yaraladı
Sendaki balığın boyu kaç cm, yanına koyduğun balığın boyu kaç cm? Akvaryum ölçülerin? Beslediğin balığının durumu?
selam crano ben deki balık 8cm civarı akvaryum 70*30*40 cm, içinde başka balık bakmıyorum ilk koyduğum dişi 5 cm di ve öldürdü sonra bi tane daha 6-7 cm lik dişi aldım o da öldü en son koyduğum ve onu bile öldürmeyi başardığı dişi ise 10 cm den daha büyüktü. beslediğim balığın durumunu sormuşsun ne demek istediğini anlamdım ama erkek sarı prenses 8 cm civarında şimdden teşekkürler
Crano bi de şimdi yeni bi akvaryum daha yaptım 120*40*60 içine tanganyika koydum 10 cm lik 5 adet frontosa ve 3 adet lelupi önerilerini yazarsan sevinirim içinde ekol ün dış motoru ve unistar 3L var. akvaryumu geçen hafta salı kurdum balıkları ise c.tesi koydum. akvaryumu kurarken (salı günü) içine aquatan, kayatuzu ve metilen mavisi attım, içinde yeteri kadar kaya olduğunu düşünüyorum senin önerilerini de bekliyorum.