Hamster

lütfen bi bakın hamster`ım çok agresif
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi hemster`ım aşırı agresif gerçi geleli 2 gün oldu(msj yazdığım gün dahil) elime alışmasını hiç değilse biraz yürümesini istiyorum ama o elimi uzattığım anda kemirmeye başlıyor eldinenle denedim bu sefer eldimeni kemiyor elimden yem verim dedim yemden önce elime delıyo ne yapmalıyım bi akıl verin nolur...

arkadaşlar yazmayı unuttum hamster`ım daha 1 aylık annesinin altından aldık acaba buda sorun olur mu alışması açısından. yada bu aylarda nasıl davranmalıyım?

ya arkadaşlar hiç mi bilginiz yok şimdi foruma bak orada cevap var diceksiniz ama baktım yeterli cevap bulamadım okuduysanız boş geçmeyiz yazın ya nolur ;)

hamster bakmadım ancak kaplumbağa ve köpek baktm ....haywanlar doğal olarak geldikleri yere adapte olabilmeleri için belli bi süreye ihtiyacı duyarlar ister köpek olsun ister kuş bu boyledir bu süre içinde ele alıştırma çabalarınız boşa hatta sizden ürkmesine bu sürecin çok uzun sürmesine hatta güven eksikliğinden imkansız hale getirebilir onu bi süre rahat bırakın yerine evine alışsın orayı kendisinin bilsin sora zamanla yawas yawas size alışacaktır ki bildiğim kadarıyla hamsterlar içine kapalı melankolik:) haywanlar yalnız olmayı sewiyorlar bu nedenle hemen çok sıcak bi ilgi beklemeyin hatta elinizi bile çok uzatıp zorlamayın ..şuan size güvenmediğinden ve tanımadığından agresif ileride bu durum deişecektir

Yanıtlamak için giriş yapın