Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

iran yavru arıyorum..kedim öldü:((

iran yavru kedi istiyorum.önceki kedim iran kedisiydi..öldü...kedimin yerini alsın istiyorum,lütfen bana mail atın tetefon:05334609898

img

nilüfer555

18 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben kedimi oğlumda allerjiye neden olduğu için vermek zorundayım. Ancak İran kedisi değil. Aşıları ve parazit tedavileri yapılmıştır. 4.5 aylık, erkek ve yüzü maskeli. İlgilenirseniz fotoğrafını yollayabilirim. ([email protected]) Pinar Ay

img

aypinar

18 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim dişi kedim ağustos ayında doğum yapacak ve sizin gibi bir kedisevere özelliklede iran keidis istediğiniz için sevimli iran yavrucuklarımızı sütten kesildikleri zaman size verebiliriz mail adresim [email protected] detaylı görüşmek isterseniz.lütfen mailinizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim .dişi kedimiz sütlü kahve-beyaz iran erkek kedimiz bembeyaz ve alnında safkan oldunu belirten bir grilik war.yavrulardan dişi veya erkek istediğinizi belirtirseniz ona göre ayırırım size ücret (200ytl ancak masraflarının karşılayacak parazit tedavisi ilk aşıları ve doğum masraflarının bir kısmı olacak bu)dilerseniz mail atınız.iyi günler

img

ayse92

19 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca yazmayı unuttum yeni sevimli iranınızı eylül/ekim ayları arasında istanbuldan vereceğimiz adresten kendiniz görerekaralarından istedinizi seçerek alabilirsiniz :)

img

ayse92

19 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ