Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
BANA HANGİ IRK OLURSA OLSUN BİR KÖPEK LAZIM
SELAM ARKADAŞLAR BEN GAMZE BANA GÜZEL BİR ERKEK KÖPEKLAZIM AMA DİŞİ OLURSADA OLUR KÖPEKLERİ ÇOK SEVERİM HİÇBİR YERDE KÖPEK BULAMADIĞIM İÇİN BU SİTEYİ BULDUM ÇOK GÜZEL BİR SİTE BANA DA GÜZEL KÖPEKLER BULURDİYE BURAYA GELDİM :) BANA GÜZEL Bİ KÖPEK VERİRSENİZ İNANIN ONA ÇOK İYİ BAKARIM [email protected] BANA BU ADRESTEN ULAŞA BİLİRSİNİZ KÖPEĞİNİZE ÇOK İYİ BAKARIM
slm kopek aradıgını gordum benim kopegım dogum yaptı suan yavrularımız var cinsi boxer acıkcası oyle herkese veremiyorum korkuyorum bakamazlar diye yarın birgun dısarı atarlar die eger omrunu sonuna kadar bakarımve onu canım kadar cok severim diyosan gorusuruz fiyatlaıda uygun [email protected] cvp beklıyorum
500 ytlye cockerım var istanbuldayım 0216 4615282
hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz insanlar ona göre yaklaşır aslında,daha iyi olur
http://yuvaariyorum.blogspot.com/
bu sahiplendirme sitesinde cins/kırma dünya kadar köpek var.bir göz atmanızı tavsiye ederim.
ben istanbulda oturuyorum
Merhaba, 500 YTL ye labradorum var henüz 1 aylık ister erkek ister dişi nasıl isterseniz. Adresinize teslim edebilirim. İlgilenirseniz fotoğraflarını da yollıyabilirim. Mail adresim: [email protected]
Selam hala köpiş bulamadınsa bizim 3 yaşındaki kısırlaştırılmış terrıer kızımızı ücretsiz vermek istiyoruz çünkü yeni ev sahibimiz istemiyor yanlızca çok iyi bakılsın ücret istemiyoruz05443274444
merhaba O_K_K ben gamzem şifremi unuttuğum için iremiyorum yeni üyelik yaptım.senin verdiğin yere girdim ve ordan yavru doberman beyendim eğer onlardan biri kaldıysa yada anne ve baba kaldıysa bir tane almak isterim iyi günler
meraba bizim eğitimli 8 aylık teriyerimiz var ücret talep etmeden iyi bakabilecek birini arıyoruz eğer görüşmek istersen 05382534155 numarasından ulaşabilirsin
slm 2 aylık kahve rengi dişi labrodor ailem istemedigi için satmak zorundayım uygun fiata verecem 0537 305 77 69 mehmet