arkadaslar 2 dişi 2 erkek 4 hamsterim var. 2 dişi hamsterm geçen ay dogurdu ve maalesef dogurdugu yavrularını beraberce afiyetle yediler.. 2 dişim yine hamile ve dogurmalarına az kaldı.sanırım ayırmak gerekiyormuş dişileri.kafesleri camdan.dukkanın içinde.ben cam kafesi ortasına cam kestirdim ve 2 dişiye ayrı ayrı yerler yaptırıp oraya koydum.şuan birbirlerini görüyorlar acaba yine yerlermi _? yoksa birbirlerini görmeyecek şekildemi ayırmak lazım ? dogurmak üzereler 14 gün oldu çiftleşeli.ayrıca dişilerim hep kavga ediyolar.her tarafları yara bere içinde. bu durum icin ne diyebilirsiniz.sabırla okuyan butun hayvansever kardeşlerime teşekkürler.
hamile olanları yalnız bırakmak zorundasın.birbirlerinin ve kendi yavrularını yeme olasıkıları çok yüksek.bende iki hamile hamsterı koymuştuk aynı yere kavga etmediler ama birkaç yavruyu kaybetim.seninkiler kavga ettiklerine göre çok büyük ihtimal yerler yavruları..birbirlerini görmeleri o kadar önemli değil ..
Birbirlerini görmemeleri daha dogru olur,kendini tehdit içinde hissedebilir.Hamsterlar tek bakılmalıdır
Saygılarımla,