Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru kedi arıyorum

ben ankara/emek4 te oturuyorum.üniversite öğrencisiyim ve bahçeli bir apartmanda yalnız yaşıyorum.her türlü sorumluluğunu eksiksiz yerine getireceğim ücretsiz bir yavru kedi arıyorum.aslında siyam veya iran kedisi istiyorum.ama bunların çoğu hayvan tüccarlarının elinde bir mal gibi satıldıkları için bulmanın zor olduğunu biliyorum.yavru erkek kedisi olanlar benimle irtibata geçerlerse çok [email protected] şimdiden teşekkürler

img

shadywoman

18 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim yeni doğmuş 4 yavrum var. annelerini de sokaktan bulmuştum..:) genelde beyaz ağırlıklı 1 inde tek, diğerinde 2 siyah nokta var..yumuşacık yavrular..isterseniz resimlerini yollarım..benimkini almasanız da ,bence bu kadar ev arayan türk sokak kedisi varken bırakın bu iran vs merakını da onları kurtarın derim:) sevgiler

img

pisking

18 yıl 9 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık çok sevimli dişi bir kediyi sahiplenmek istermisiniz.parazit tedavisi yapılmış.anne maine coon babanın cinsini bilmiyoruz.ama yavrular anneye benziyor.ankaradayı[email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.

img

isis1

20 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben görüşmek istiyorum kedi bakabilirim.. lütfen irtibata geçelim.. msn: [email protected]

img

tajangel

18 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende ankara emekte oturuyorum. cins kedi olmasada, tüm kediler gibi sevimli 3 tane yavru var. neden illede cins.? bence cins kedi almak isteyenler, para verip alsinlar. cins kedilerin bakimlari okadar zor ve masrafliki. ayrica petshoplar hayvan ticareti yapiyorlarsa siz ve digerleri gibi, illede cins kedi diyenlerin yüzünden yapiyorlar.petshoplara gidin bakin, diger cins olmayan kedilerden hic para talep etmiyorlar.. ayrica erkek olmasida sartmi. bendekiler disi. ama kisirlastirma dönemi geldiginde kisirlastirip size yardimci olabilirim. yazdiklarim size itici gelmediyse, normal bir kedi sahiplenmek isterseniz, [email protected] adresinden bana ulasabilirseniz. size hemen yanit verecegim

bende ankara ü.köy de oturuorum..minik bir tekirim var..siyah beyaz..tuvalet alışkanlığı var.okul nedeni ile ondan ayrılmak zorundayım:( hiç bir ücret talep etmiyorum.sadece iyi bakılsın yeter..tüm malzemeleri ile verceğim.(kafesi,tuvalet kabı,tuvalet temizlemek için tırmığı,mama kabı,tasması,aşı karnesi..)oyun oynamayı çok seviyor..ve hayatınızda göreceğiniz en tatlı yüze sahip tekirdir..tıplı bir bebek gibi:) ilgilenirseniz [email protected] adersine mail atabilirsiniz.. sevgiler..

img

bambam_üzüm

18 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar 3,5 4 aylık bir van kırması bembeyaz tüyleri var yesil gözlü bir kedicik. sağ ayağı sakat seni msnme ekledim kabu ledersen resimlerini ordan atarım pişman olmassın çünkü bunun gercekten yardıma ihtiyacı varr uslu bir kedicik tuvalet alışkanlığı var hiçbir ücret istemiyorum aksine mamasında yardım edebilirim. öiğdem aktas 0216 415 24 24 / 0555 266 11 88 [email protected]

img

sanslıpamuk

18 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

26 eylülde 2 ayını dolduracak 4 tekir dişi ve 1 sarı erkek kedim var. Özel bir cins değiller ama hepsinin alınlarındaki kocaman damga gibi M harfi çooook şirin ayrıca Türk sokak kedileri çok daha sağlıklı oluyorlar. İstersen gösterebilirim. Sevgiler

img

gulsumatay

18 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kediciğinize kavuştunuz mu? Sarı-beyea 1,5 aylık erkek tekirle ilgilenirseniz [email protected] adresinden ya da 05336523102 nolu telefornumdan ulaşabilirsiniz

img

gulsumatay

18 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://s106.photobucket.com/albums/m269/portakalvekedi/ bende 50 gunluk yavrular var.. lutfen onlara bir bakin.. istanbulda oturuyoruz..

img

portakalvekedi

18 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ