benim yeni doğmuş 4 yavrum var. annelerini de sokaktan bulmuştum..:) genelde beyaz ağırlıklı 1 inde tek, diğerinde 2 siyah nokta var..yumuşacık yavrular..isterseniz resimlerini yollarım..benimkini almasanız da ,bence bu kadar ev arayan türk sokak kedisi varken bırakın bu iran vs merakını da onları kurtarın derim:)
sevgiler
2 aylık çok sevimli dişi bir kediyi sahiplenmek istermisiniz.parazit tedavisi yapılmış.anne maine coon babanın cinsini bilmiyoruz.ama yavrular anneye benziyor.ankaradayım.greenhousevet@yahoo.🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirsiniz.
ben görüşmek istiyorum kedi bakabilirim.. lütfen irtibata geçelim..
msn: 🔒 Üyelere Özel
bende ankara ü.köy de oturuorum..minik bir tekirim var..siyah beyaz..tuvalet alışkanlığı var.okul nedeni ile ondan ayrılmak zorundayım:( hiç bir ücret talep etmiyorum.sadece iyi bakılsın yeter..tüm malzemeleri ile verceğim.(kafesi,tuvalet kabı,tuvalet temizlemek için tırmığı,mama kabı,tasması,aşı karnesi..)oyun oynamayı çok seviyor..ve hayatınızda göreceğiniz en tatlı yüze sahip tekirdir..tıplı bir bebek gibi:)
ilgilenirseniz begumpalaoglu@yahoo.🔒 Üyelere Özel adersine mail atabilirsiniz..
sevgiler..
merhabalar 3,5 4 aylık bir van kırması bembeyaz tüyleri var yesil gözlü bir kedicik. sağ ayağı sakat seni msnme ekledim kabu ledersen resimlerini ordan atarım pişman olmassın çünkü bunun gercekten yardıma ihtiyacı varr
uslu bir kedicik tuvalet alışkanlığı var hiçbir ücret istemiyorum aksine mamasında yardım edebilirim.
öiğdem aktas 0216 415 24 24 / 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
26 eylülde 2 ayını dolduracak 4 tekir dişi ve 1 sarı erkek kedim var. Özel bir cins değiller ama hepsinin alınlarındaki kocaman damga gibi M harfi çooook şirin ayrıca Türk sokak kedileri çok daha sağlıklı oluyorlar. İstersen gösterebilirim.
Sevgiler
Kediciğinize kavuştunuz mu? Sarı-beyea 1,5 aylık erkek tekirle ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel adresinden ya da 🔒 Üyelere Özel nolu telefornumdan ulaşabilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
bende 50 gunluk yavrular var.. lutfen onlara bir bakin..
istanbulda oturuyoruz..
2 aylık erkek bir yavrum var.benim evde beslediğim iran kırması kedimin yavrusu.tuvalet eğitimi var.iç ve dış parazit uygulamalarını yaptım.ancak istanbulda oturuyoruz.yinede ilgilenirseniz bi şekilde ulaşırız.