Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yegenime terier - coker cisi yavru kopek ariyorum

8 yasinda yegenime arkadas olabilecek sembolik ucrete veya ilk aşi masrafi karşiliginda 6 aydan kucuk terier veya ispanyol coker ariyorum. ozel nedenlerden dolayi acil cevap vermek isteyen hayvanseverlerin mesjlarini bekliyorum. ilan gecerlilik tarihi 1.08.2006 tarihine kadar olacaktir.

img

cenar

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

umarım doğum günü hediyesi değildir..köpeğin sorumluluğunu alabileceklerinden eminseniz alın sadece derim..sonra daha çok üzülmesin çocuk.

şehrinizi yazsaydınız?

yetişkin ve sahipsiz bir cocker veya terrier düşünürseniz barınaklarda dolu.. sevgileri yavrularınkinden az olmuyor,terk edildikleri için aksine,daha çok bağlı ve minnettar oluyorlar. o barınaklardan birisinde(İSTANBUL) bir anne cocker ve bebekleri de var.barınağa gidip sahiplenebilirsiniz..

BİLGİ:Karam, karnı burnundayken sahibi tarafından barınağa terkedilmişti, Meltem Arna ablası onu alıp hayvan hastanesine getirdi. Kısa bir süre önce doğum yaptı, 9 tane sağlıklı bebeği oldu. Sütten kesilince bu bebekleri aynı hastanede tedavisi devam eden diğer kardeşlerine destek olmanız ve sahiplendiğiniz köpeğe son nefesine kadar iyi bakmaya söz vermeniz karşılığında vereceğiz.

Karam veya yavrularından birinin yeni ev arkadaşı olmak istiyorsaniz lütfen

[email protected]  veya

[email protected]  adreslerine mail atınız.

http://www.yedikulehayvanbarinagi.com/noticeList.asp?catID=B

yukarıdaki linkte de bir sürü terrier ilanı var.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ